Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016

Ο ΑΝΥΕΘΑ Δημ. Βίτσας στο kranosgr
Συνέντευξη στο Kranosgr παραχώρησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας  Δημήτρης Βίτσας. 

Ο Αναπληρωτής Υπουργός και κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, απαντά σε όλα τα ερωτήματα  που αφορούν τους στρατιωτικούς όπως το μισθολογικό, τις μεταθέσεις, τη θητεία καθώς και τα μέτρα μέριμνας υπέρ του προσωπικού. 
Μιλά επίσης για τις επικείμενες κρίσεις στις ΕΔ,  τον ρόλο των ΕΔ στο προσφυγικό - μεταναστευτικό πρόβλημα, ενώ στέλνει και το δικό του μήνυμα στην Τουρκία.
 
Η συνέντευξη που έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τα στελέχη, θα δημοσιευθεί μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.