Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Βίντεο-πρόκληση: Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι: «Eτσι θα καταστρέψουμε τον ελληνικό Στόλο»!


Μετά την ακραία και επιθετική ρητορική του βουλευτή του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος της Τουρκίας (CHP) Τανζού Οζτζάν ο οποίος είπε στη τουρκική Βουλή «Θα πάω στα νησιά και θα υψώσω την τουρκική σημαία. Μετά θα διπλώσω την ελληνική σημαία και θα τη στείλω με κούριερ στην ελληνική κυβέρνηση», οι Τούρκοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πανηγυρίζουν και επαναφέρουν το βίντεο με την γραφική αναπαράσταση της εξαπόλυσης πυραύλου τουρκικής κατασκευής τύπου κρουζ κλάσης SOM-J από μαχητικό F-35 πάνω από τη θάλασσα του Αιγαίου εναντίον του ελληνικού Στόλου.
Η εξέλιξη αυτή συμπίπτει με την αποδέσμευση βίντεο από το Ισραήλ με την άφιξη των F-35Ι Adir τα οποία αναμένεται να προσγειωθούν στην αεροπορική βάση Nevatim στη Be’er Sheva τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016 14:30 p.m. Τα αεροσκάφη με σειριακούς αριθμούς 901 «Retro11» και 902 «Retro12» υποστηρίχτηκαν στην πτήση τους από ιπτάμενο τάνκερ της US Air Force τύπου KC-135R 64-14836 «Blue71». Μπορείτε να δείτε το βίντεο παρακάτω.
Έτσι διακρίνεται μαχητικό τύπου F-35 από τα οποία η Τουρκία έχει ήδη παραγγείλει 24 και έχει δεσμευτεί για την προμήθεια 100 με βιομηχανίες της χώρας να είναι μέλη και αποκλειστικοί προμηθευτές στην κοινοπραξία κατασκευής.
Ο πύραυλος SOM (Satha Atılan Orta Menzilli Mühimmat) σχεδίασης της TÜBİTAK SAGE έχεi ήδη μπει σε υπηρεσία με την τουρκική αεροπορία και μάλιστα έχει χρησιμοποιηθεί κατά των Κούρδων του ΡΚΚ.
Φέρει κινητήρα Microturbo TRI 40 που του προσδίδουν 250 χλμ με συνολικό βάρος 600 κιλών με κεφαλή διατρητική 230 κιλών και ταχύτητα 0,94μαχ. Έχει τερματική καθοδήγηση με IIR και ενδιάμεση με συνδυασμό INS/GPS/TERCOM ενώ ήδη έχει υπάρξει συμφωνία για ενσωμάτωση του πυραύλου στις εσωτερικές αποθήκες του μαχητικού F-35.
Μάλιστα ο ίδιος Τούρκος στρατιωτικός αποδέσμευσε και νέο βίντεο που δείχνει το τουρκικό σύστημα αεράμυνας μέσου ύψους Hisar-O των Roketsan και Aselsan θέλοντας να δείξει προφανώς την άνοδο της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας.
Το σύστημα ολοκλήρωσε με επιτυχία την πρώτη σειρά δοκιμών με απόλυτη επιτυχία στην περιοχή του Aksaray όπως δήλωσαν οι Τούρκοι.
Την εκτόξευση του πυραύλου παρακολούθησε ο ΥΠΑΜ Fikri Işık και ο γραμματέας της Υπογραμματείας Αμυντικής Βιομηχανίας Ismail Demir καθώς και τούρκοι τεχνικοί υπεύθυνοι του προγράμματος μέσω του συστήματος διοίκησης και ελέγχου του συστήματος.
Το σύστημα Hisar-O αναπτύσσεται για τον τουρκικό στρατό και θα καλύπτει την άμυνα θέσεων όπως κέντρα διοίκησης, εγκαταστάσεις και στρατεύματα σε αποστάσεις μέχρι και τα 25χλμ με τον πύραυλο δύο σταδίων κατασκευής της Roketsan να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά συστήματα έρευνας και πρόσκτησης στόχων της Aselsan με την λειτουργία να αφορά την εκτόξευση με την βοήθεια του πρώτου κινητήρα για έξοδο από το κάνιστρο, την πραγματοποίηση πτήσης πλεύσης προς τον στόχο και κατόπιν ενεργοποίηση του δευτέρου κινητήρα για την επίτευξη του πλήγματος στην τερματική του καθοδήγηση.
Το χαμηλού ύψους βλήμα Hisar (Fortress-φρούριο) –A ολοκληρώθηκε το 2013 ενώ και τα δύο συστήματα θα τεθούν σε μαζική παραγωγή το 2020 σε συνδυασμό με το ραντάρ, το κέντρο ελέγχου και το σύστημα ελέγχου πυρός.
Επίσης μετά την ακύρωση του προγράμματος για πυραυλικό σύστημα μεγάλης εμβέλειας HQ-9 από την Κίνα οι δύο εταιρείες συνεργάζονται και για την κατασκευή του συστήματος αεράμυνας μεγάλης εμβέλειας της τάξης των 100χλμ.





πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2016/12/%ce%b2%ce%af%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b7%ce%b3%cf%85%cf%81%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%bf%cf%8d%cf%81.html#ixzz4SJHRjakN
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Βίντεο-πρόκληση: Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι: «Eτσι θα καταστρέψουμε τον ελληνικό Στόλο»!
Βίντεο-πρόκληση: Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι: «Eτσι θα καταστρέψουμε τον ελληνικό Στόλο»!
https://4.bp.blogspot.com/-dq3AspG1EMw/WEosLGGh9aI/AAAAAAADLG4/p30fNb4gSYUm6Tsi-tnPCRudUoVsMjfRwCLcB/s640/F35_SOM-J.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-dq3AspG1EMw/WEosLGGh9aI/AAAAAAADLG4/p30fNb4gSYUm6Tsi-tnPCRudUoVsMjfRwCLcB/s72-c/F35_SOM-J.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2016/12/e.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2016/12/e.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy