Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016

Τα έψαλλαν στον μητροπολίτη Κομοτηνής


Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, προπαραμονή των Χριστουγέννων ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων δέχτηκε στα γραφεία της μητρόπολης την επίσκεψη μελών της στρατιωτικής μουσικής των δύο ταξιαρχιών, της φιλαρμονικής των Δήμων, του μουσικού σχολείου, της χορωδίας του γραφείου εσωτερικής και εξωτερικής ιεραποστολής της μητρόπολης αλλά και μελών συλλόγων, καθώς και πλήθους παιδιών που έσπευσαν να αποδώσουν στον ποιμενάρχη τα παραδοσιακά κάλαντα και να ευχηθούν από καρδιάς. Ο μητροπολίτης ευχαρίστησε όλους για τον κόπο, τους προέτρεψε να συνεχίσουν να διακονούν την παράδοση και τους ευχήθηκε για τις άγιες ημέρες και το νέο έτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.