Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Κίνητρα σε νέους και νέες να στρατολογηθούν θέλει να δώσει ο Καμμένος


«Τέρμα, πρέπει να δώσουμε κίνητρα στους νέους και στις νέες που αγαπούν τον Στρατό να έρχονται μόνοι τους για να υπηρετούν, νωρίς, με το που αποφοιτούν από το Λύκειο και η διάρκεια της θητείας τους να μην είναι "χαμένος χρόνος" αλλά δημιουργικός».
Τα παραπάνω ανέφερε ο υπουργός Άμυνας στον Δήμο Βερύκιο, σε συνάντησή τους την περασμένη Τρίτη στο γραφείο του ύστερα από μια πολύωρη σύσκεψη με τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Δημήτρη Βίτσα και τον διοικητή της ΑΣΔΕΝ, όπου είχαν τεθεί επί τάπητος όλα τα φλέγοντα θέματα της άμυνας του Αιγαίου.
Όπως γράφει ο δημοσιογράφος στο «Έθνος», ο Πάνος Καμμένος ετοιμάζει κίνητρα για όσους νέους -και νέες- προσέρχονται εθελοντικά για στράτευση στα 18. Ο υπουργός προαναγγέλλει ότι κάθε νέος που θα κατατάσσεται εθελοντικά θα λαμβάνει επαγγελματική κατάρτιση με πιστοποίηση του Δημοσίου, άδεια οδήγησης, μαθήματα προγραμματισμού υπολογιστών, αλλά και μπόνους για στρατιωτική θητεία.
«Μιλώντας για «κίνητρα σε νέους και νέες», επαναφέρεις θέμα στράτευσης και των γυναικών;», τον ρώτησε ο δημοσιογράφος, για να πάρει την εξής απάντηση: «Μα ποτέ δεν το είχα αποσύρει από τη σκέψη και τα σχέδιά μου. Είμαι υπέρ της εθελοντικής στράτευσης των γυναικών, όπως και των ανδρών που διανύουν το 18ο έτος της ηλικίας τους. Όμως πρέπει ο Στρατός να γίνει ελκυστικός στους δεκαοκτάρηδες. Πρέπει να τους δώσουμε κίνητρα.
«Ετοιμάζουμε ένα ολόκληρο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τη Microsoft, ώστε οι δεκαοκτάχρονοι που προσέρχονται εθελοντικά για στράτευση, παράλληλα με τα στρατιωτικά τους καθήκοντα, να έχουν τη δυνατότητα μέσω των Κέντρων της «Διά Βίου Εκπαίδευσης» να κάνουν μαθήματα προγραμματιστών και κατά την ολοκλήρωση της θητείας τους να έχουν λάβει πιστοποίηση από τη Microsoft και τον Στρατό», ανέφερε ακόμη ο κ. Καμμένος και συμπλήρωσε:
«Ανάλογη πιστοποίηση θα λαμβάνουν από τις Ένοπλες Δυνάμεις και όσοι δεκαοκτάχρονοι αποκτούν τεχνική εξειδίκευση σε διάφορους τομείς, όπως υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι μηχανικοί οχημάτων. Θα τους δίνουμε και άδειες οδήγησης όλων των κατηγοριών».
newsbeast
ΠΗΓΗ: http://www.madata.gr/epikairotita/social/526824.html
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Κίνητρα σε νέους και νέες να στρατολογηθούν θέλει να δώσει ο Καμμένος
Κίνητρα σε νέους και νέες να στρατολογηθούν θέλει να δώσει ο Καμμένος
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi5vfwgrDfq_cl0uj8PCwbYVRmSVxwV1jnUl5tyrc1In5_3AKs8G_bXySj4gja6aAxdQm3psFtqWHBZQqHTEY1kS9Xu45cgIPQ-vNLdH85KFb8q8E1AwUO7WM1vxcnotoZ-FsiU7Mrio0mG/s640/fantaroi.medium.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi5vfwgrDfq_cl0uj8PCwbYVRmSVxwV1jnUl5tyrc1In5_3AKs8G_bXySj4gja6aAxdQm3psFtqWHBZQqHTEY1kS9Xu45cgIPQ-vNLdH85KFb8q8E1AwUO7WM1vxcnotoZ-FsiU7Mrio0mG/s72-c/fantaroi.medium.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2016/12/blog-post_738.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2016/12/blog-post_738.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy