Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016

ΚΑΛΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΜΥ ΣΤΗΝ ΕΑΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Μέσα σε ένα πολύ ζεστό και χριστουγεννιάτικο κλίμα, οι σπουδαστές και σπουδάστριες της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών για άλλη μια χρονιά μας τα έψαλλαν για τα καλά. 

Κάνοντας έφοδο στα γραφεία του Παραρτήματός μας , μας
μετέφεραν το πνεύμα των Χριστουγέννων και όλοι μαζί ανταλλάξαμε ευχές για χρόνια πολλά , ευτυχισμένο το νέο έτος και καλή λευτεριά στην Πατρίδα μας. 

Από πλευράς μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Σχολή, που κάθε χρόνο δεν μας ξεχνά, και να μεταφέρουμε σε όλα τα μέλη μας και φίλους του παραρτήματος τις θερμότερες ευχές μας για ένα καλύτερο αύριο , για μια καλύτερη χρονιά.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ 
ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ
Βίντεο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.