Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

Το ΥΠΕΘΑ στην …κατάψυξη! Ο χιονιάς στη Μεσογείων
Το χιόνι έφθασε στο στρατόπεδο Παπάγου και το ΥΠΕΘΑ. Όχι ότι το ΄στρωσε,αλλά νιφάδες χιονιού έπεσαν δημιουργώντας ένα ασυνήθιστο σκηνικό στην έπαρση της σημαίας. Δεν το άφησε να πάει χαμένο ο φωτογράφος Νίκος Παναγιωτόπουλος ο οποίος τράβηξε τα στιγμιότυπα από από το ΥΠΕΘΑ.
Ο χιονιάς συνεχίζεται χωρίς να ΄χει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα. Δεν έχει βέβαια και την ένταση που κάποιοι περίμεναν. Τουλάχιστον στην Αττική.
simaia2
simaia1
simaia4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.