Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016

Επίσκεψη της ΕΑΑΣ Ξάνθης για Ευχές σε ΕΦ και Παραμεθόρια Χωριά


 

Ο Πρόεδρος , ο Αντιπρόεδρος και 6 μέλη  του Παραρτήματος επισκέφθηκαν αυτούς που ‘’ Φυλάνε Θερμοπύλες’’ στην Περιοχή , αντάλλαξαν ευχές και προσέφεραν ατομικά δώρα από την ΕΑΑΣ, για τις Άγιες Ημέρες. Συγκεκριμένα επισκέφθηκαν το ΕΦ ‘’ Υπτγου Δημητρίου ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ’’, στο χωριό ΓΛΑΥΚΗ.  Επακολούθησε  η  επίσκεψη στο ΤΕ ΕΧΙΝΟΥ, όπου τους υποδέχτηκε ο Δκτής της Μονάδος , Τχης ( ΠΒ) Κωνσταντίνος Γαϊτανζής , ακολούθως  ευχήθηκαν ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ στον Διοικητή  και τους άνδρες του ΑΤ Εχίνου, ενώ στη συνέχεια αντάλλαξαν ευχές και ήπιαν καφέ  με  κατοίκους του Εχίνου πριν το κάλεσμα για την μεσημβρινή προσευχή από τον Ιμάμη.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.