Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΕ Ε.Α ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΣΑΕΜΘ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΜΑΚΡΑΣ ΘΗΤΕΙΑΣ
Α.ρ Αποφασης Ειρηνοδικειου Ορεστιάδος  13/2013 (6-12-2013)
E-mail:   psaemth.gr@gmail.com και   Site: www.emth.gr  Αναγεννήσεως 184,Ορεστιάδα,ΤΚ 68200 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 30  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016
      

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι


Ο σύλλογος μας από την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016 που ενημερώθηκε σχετικά, έχει δραστηριοποιηθεί, για την βοήθεια στον  συνάδελφο ε.α Ανθστη(ΤΘ) κ.Καλούδη Δημοσθένη  πατέρα με 5 παιδιά στη Χίο που κάηκε το σπίτι του από  καμινάδα τζακιού.


Στο κάλεσμα μας προς τα μέλη ,τους φίλους και τους συναδέλφους που κάναμε , μέσω του συλλόγου και ηλεκτρονικών Μ.Μ.Ε είχαμε δώσει προθεσμία συγκέντρωσης χρημάτων στο λογαριασμό του συλλόγου μας μέχρι την Πέμπτη 29 Δεκ.2016  ώστε να μπορέσουμε  να αγοράσουμε άμεσα κάποια αναγκαία βασικά είδη για το συνάδελφο και την οικογένεια του. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική και ειδικά από ε.ε  και ε.α συναδέλφους όλων των κατηγοριών. Μετά από απαίτηση μελών και φίλων και λόγω και του φόρτου εργασίας στις τράπεζες αναγκαστήκαμε να δώσουμε παράταση μίας ημέρας  στην συγκέντρωση χρημάτων ,έως την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016,τελευταία εργάσιμη ημέρα του έτους.


Σε επικοινωνία μας με το συνάδελφο κ.Καλούδη Δημοσθένη ,ενημερωθήκαμε ότι χάριν στην ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας και διαφόρων φορέων,  η οικογένεια προσπαθεί να μπει σε ρυθμούς κανονικότητας, έχοντας νοικιάσει σπίτι στην ίδια περιοχή με το σπίτι που κάηκε. Το σπίτι εξοπλίστηκε με οικιακές συσκευές χάρη στη συνδρομή συνανθρώπων  μας και γενικά όλος ο κόσμος ευαισθητοποιήθηκε και πρόσφερε εκείνο που μπορούσε.Ως εκ τούτου το Δ.Σ του συλλόγου μας αποφάσισε να μεταφερθεί το ποσό που συγκεντρώθηκε από το σύλλογο μας στον λογαριασμό του συναδέλφου μας ώστε να συμβάλουμε στην επισκευή του σπιτιού της οικογένειας.


Αύριο 31 Δεκ.2016 θα ανακοινωθεί  με νέα ανακοίνωση το ποσό που συγκεντρώθηκε καθώς και θα γίνει η μεταφορά του ποσού στο λογαριασμού του συναδέλφου μας για να το χρησιμοποιήσει στην επισκευή της οικίας.Oσοι συνάνθρωποι δεν πρόλαβαν λόγω φόρτου να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του συλλόγου μας, και επιθυμούν να συνεισφέρουν στην οικογένεια του συναδέλφου για την επισκευή της οικίας να μην καταθέτουν πλέον χρήματα στο λογαριασμό του συλλόγου μας αλλά απευθείας στην οικογένεια στον παρακάτω λογαριασμό:


ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5702-082708-271                    
GR7201727020005702082708271
BIC  PIRBGRAA
ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ


Ο σύλλογός μας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους τους συναδέλφους ε.α και ε.ε του Σ.Ξ, της Π.Α και του Π.Ν  και των Σ.Α όλων των βαθμών και κατηγορίας προέλευσης που επώνυμα και ανώνυμα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, όλους τους ιδιώτες, τον  κ. Αρχηγό ΓΕΣ  και τον Δκτη της 96 ΑΔΤΕ ,την Ε.Α.Α.Σ και τα τοπικά της παραρτήματα που ενδιαφέρθηκαν από την πρώτη στιγμή καθώς και ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε  που προέβαλλαν το κάλεσμά μας.Σας ευχαριστούμε και σας  ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και ότι άλλο επιθυμείτε για εσάς και τις οικογένειες σας και είθε ο μεγαλοδύναμος να σας ανταποδώσει  στο πολλαπλάσιο το καλό που κάνετε για τον συνάνθρωπο σας.


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΜΑΚΡΑΣ ΘΗΤΕΙΑΣ

Α.ρ Αποφασης Ειρηνοδικειου Ορεστιάδος  13/2013 (6-12-2013)

E-mail:   psaemth.gr@gmail.com και   Site: www.emth.gr  Αναγεννήσεως 184,Ορεστιάδα,ΤΚ 68200 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2η ΤΗΣ  30  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016


Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι
Ο σύλλογος μας μετά από το κάλεσμα που απεύθυνε στους συναδέλφους και φίλους για ενίσχυση  της οικογένειας του ε.α Ανθστη(ΤΘ) κ.Καλούδη Δημοσθένη πού κάηκε το σπίτι του στην Χίο ,μετά από 4 ημέρες συγκέντρωσε το ποσό των  4.169 ευρώ χάριν στην ανταπόκριση των ε.α και ε.ε συναδέλφων των Ε.Δ και των Σ.Α καθώς και των ιδιωτών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας.

Επίσεις μετά από απόφαση του Δ.Σ του συλλόγου μας αποφασίστηκε η επιπλέον αποστολή του ποσού των 500 ευρώ από το ταμείο του συλλόγου μας για τόν ιδιο σκοπό.


Σημερα 30η Δεκεμβρίου 2016 εγινε η μεταφορά στο λογαριασμό του συναδέλφου μας των 2 ποσών μέσω τράπεζας Πειραιώς και εμβάσματος από Eurobank αντίστοιχα.
Για μια ακόμα φορά σύλλογός μας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους τους συναδέλφους ε.α και ε.ε του Σ.Ξ, της Π.Α και του Π.Ν  και των Σ.Α όλων των βαθμών και κατηγορίας προέλευσης που επώνυμα και ανώνυμα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, όλους τους ιδιώτες, τον  κ. Αρχηγό ΓΕΣ  και τον Δκτη της 96 ΑΔΤΕ ,την Ε.Α.Α.Σ και τα τοπικά της παραρτήματα που ενδιαφέρθηκαν από την πρώτη στιγμή καθώς και ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε  που προέβαλλαν το κάλεσμά μας.

Σας ευχόμαστε καλή χρονιά!!!

Ζήτω οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις!!!
Ζήτω η Ελλάς!!!

εκ του Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.