Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016

Κάλαντα και ευχές στην ΕΑΑΣ ΚαρδίτσαςΤα κάλαντα στα μέλη του Τ.Σ του Παραρτήματος Ν.Καρδίτσας της Ενώσεως Αποστράτων Αξκων Στρατού και στους φίλους της ΕΑΑΣ έψαλαν οι υποψήφιοι Στρατονόμοι – Ναυτονόμοι –Αερονόμοι του ΚΕΣΝ οι οποίοι τους επισκέφθηκαν στο γραφείο τους την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016 .
Τους υποψηφίους ΣΝ  συνόδευαν αξιωματικοί και υπαξιωματικοί του ΚΕΣΝ.  Οι στρατεύσιμοι έψαλαν  τα παραδοσιακά κάλαντα με τη συνοδεία μουσικών οργάνων αφήνοντας άριστες εντυπώσεις τόσο στο Τ.Σ όσο και στους παριστάμενους.
Στο τέλος ο Πρόεδρος του Τ.Σ Σχης ε.α Παναγιώτης ΚαραΪσκος ευχήθηκε  σε όλους «Καλά Χριστούγεννα» και στους υποψηφίους ΣΝ καλή θητεία και  καλοί πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.