Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016

Η μαντινάδα των βρακοφόρων της Κρήτης σχετικά με τις τουρκικές προκλήσεις στον Παυλόπουλο (βίντεο)Μια μαντινάδα των βρακοφόρων της Κρήτης σχετικά με τις τουρκικές προκλήσεις για τη συνθήκη της Λωζάνης ξεχώρισε ανάμεσα στα κάλαντα που άκουσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.
Ο πρόεδρος των βρακοφόρων είπε στον κ. Παυλόπουλο:
«Ο πρόεδρος της γείτονος μαε έχει πια τροζάνει
και μας κουνά το δάχτυλο δείχνοντας τη Λωζάνη
μα πρέπει μια απάντηση ξεκάθαρη να πάρει
πως το αιγαίο το βαστούν οι Έλληνες φαντάροι»
Εκτός από τους βρακοφόρους, κάλαντα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είπαν και οι άνδρες της Προεδρικής Φρουράς με τον κ. Παυλόπουλο να τους ευχαριστεί ιδιαίτερα για το ήθος και την εικόνα που βγάζουν προς τα έξω κάθε φορά.
«Γιατί η Ελλάδα είναι αυτή ό,τι και να συμβαίνει. Είστε εσείς, η εικόνς της παράδοσης. Η απόφασή σας να υπερασπίζεστε αυτόν τον τόπο ταιριάζει στους προγόνους και την ιστορία μας» κατέληξε ο κ. Παυλόπουλος.ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2016/12/%ce%b7-%ce%bc%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%bd%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b2%cf%81%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%86%cf%8c%cf%81%cf%89%ce%bd-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%ba%cf%81%ce%ae%cf%84%ce%b7%cf%82.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.