Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Επίσκεψη ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στην 135 Σμηναρχία Μάχης και στη Φρεγάτα Λήμνος

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Γεώργιο Γιακουμάκη ΠΝ  και τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Βαΐτση επισκέφθηκε την 135 Σμηναρχία Μάχης, την 22 Μοίρα ΜΚΒ, την 7η ΜΙΣΕΠ στη Σκύρο και τη Φρεγάτα ΛΗΜΝΟΣ προκειμένου να ανταλλάξει ευχές με τα στελέχη και τους στρατεύσιμους.

Στην επίσκεψη ήταν παρών ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης. Στη Σκύρο ήταν παρών ο δήμαρχος Σκύρου Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης.

Την ώρα της επίσκεψης στην 135 Σμηναρχία Μάχης και ενώ συνομιλούσε με τα πληρώματα των αεροσκαφών επιφυλακής δόθηκε εντολή απογείωσης από το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικού Ελέγχου για αναγνώριση ιχνών που εισήλθαν στο FIR Αθηνών.

Στον χαιρετισμό του προς το πλήρωμα της Φρεγάτας ΛΗΜΝΟΣ μεταξύ άλλων είπε τα εξής:

«Είμαστε εδώ, με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Μαυραγάνη, τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού και τον Αρχηγό του Στόλου, για να σας ευχηθούμε «χρόνια πολλά» και για να σας ευχαριστήσουμε για το εξαιρετικό έργο που κάνετε.

Οι ημέρες των Χριστουγέννων είναι σημαντικές για την Ορθοδοξία και για όλους μας. Η δική σας ετοιμότητα και αποφασιστικότητα είναι σημαντική για το αίσθημα ασφάλειας του ελληνικού λαού.

Το Πολεμικό Ναυτικό παραμένει στις επάλξεις, ως άγρυπνος φύλακας της τιμής και της αξιοπρέπειας της πατρίδας μας. Η περίοδος που ζούμε είναι μία περίοδος πολύ σημαντικών γεωπολιτικών ανακατατάξεων σε όλο το χώρο της Μεσογείου. Βλέπουμε ότι αλλάζουν οι ισορροπίες που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Η παρουσία του Πολεμικού μας Ναυτικού, ως εθνική δύναμη και ως συμμαχική δύναμη στο ΝΑΤΟ, παίζει ένα σημαντικό ρόλο για την εμπέδωση της σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή.

Όλοι σας, Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί και Ναύτες, δίνετε ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής σας, προκειμένου να διασφαλίσετε την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας. 

Θέλω να σας ευχαριστήσω ιδιαίτερα για το υψηλό ηθικό και τον επαγγελματισμό σας και να σας διαβεβαιώσω ότι έχουμε πάντα στο νου μας, ως πρώτη προτεραιότητα, την ενίσχυση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Το μεγαλύτερο οπλικό σύστημα που διαθέτει η πατρίδα μας είναι το προσωπικό, είστε όλοι εσείς που μακριά από τις οικογένειές σας, ιδίως αυτές τις ημέρες, δίνετε το αίσθημα ασφάλειας σε όλους τους Έλληνες.

Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω ούτε ένα χιλιοστό. Θα προασπίσουμε τα εθνικά κυριαρχικά μας δικαιώματα με οποιονδήποτε τρόπο. Έχετε τη στήριξη όλου του ελληνικού λαού, έχετε τη στήριξη του Ελληνισμού, όχι μόνο της μητροπολιτικής Ελλάδας, αλλά και της Ομογένειας.

Σας είμαστε ευγνώμονες για το εξαιρετικό έργο που κάνετε. Καλές γιορτές, σε εσάς και τις οικογένειες σας».

Κατά την επίσκεψή του στην 135 Σμηναρχία Μάχης, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας μεταξύ άλλων είπε τα εξής:

«Αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή και χαρά να βρισκόμαστε σε αυτή την ιστορική Μονάδα, ενόψει των Χριστουγέννων και των Άγιων ημερών που έρχονται, για να ευχηθούμε χρόνια πολλά σε όλους σας, καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα. Σε αυτό το νησί, το οποίο έχει μία ιδιαίτερη εθνική και γεωστρατηγική σημασία, στη συμβολή της υπεράσπισης του εθνικού εναέριου χώρου και στην προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας.

H δράση όλων σας αποτελεί για το έθνος μας ένα μεγάλο κεφάλαιο, καθώς εκτελείτε υψηλή αποστολή και η συνεχής παρουσία σας συμβάλλει στην αποτρεπτική ικανότητα της χώρας μας.

Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλη τη σκληρή δουλειά, τον επαγγελματισμό, το υψηλό ηθικό και την ετοιμότητά σας, που αποδεικνύουν ότι το ισχυρότερο όπλο μας είναι το ανθρώπινο δυναμικό.

Πιστεύω ότι οι μέρες που έρχονται και η καινούργια χρονιά, είναι μια καινούρια αρχή. Μια καινούρια αρχή για την πατρίδα μας, που βγαίνοντας από την οικονομική κρίση, αξιοποιώντας πιο πολύ από όλα τη γεωστρατηγική μας θέση, την οποία διαφυλάξατε και ενισχύσατε εσείς με την ετοιμότητα και τον επαγγελματισμό σας, θα μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε όλα εκείνα τα οποία υπέστη το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων αυτά τα χρόνια της βαριάς κρίσης.

Εκ μέρους, λοιπόν, της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, αλλά και του συνόλου του ελληνικού λαού, σας εκφράζω τη βαθιά ευγνωμοσύνη μας.

Θέλω να σας ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, σε εσάς και στις οικογένειές σας «χρόνια πολλά». Να είστε βέβαιοι ότι και η φυσική σας ηγεσία και η πολιτική ηγεσία, αλλά και το σύνολο του ελληνικού λαού είμαστε δίπλα σας.

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά».














Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Επίσκεψη ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στην 135 Σμηναρχία Μάχης και στη Φρεγάτα Λήμνος
Επίσκεψη ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στην 135 Σμηναρχία Μάχης και στη Φρεγάτα Λήμνος
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjHqMjgUDSi8fAU7f_In5ddOb9qKXj4X14aaZZaNUYobLappAIWJMRuIoHBkkiX1rtvwVkU9R6rxMU9SbxYD1fde9U7X-foxgrrwAJ8kVsempmPjb8tE7D4FEGt9x4QEKqhEMGt_LMrA65E/s640/120.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjHqMjgUDSi8fAU7f_In5ddOb9qKXj4X14aaZZaNUYobLappAIWJMRuIoHBkkiX1rtvwVkU9R6rxMU9SbxYD1fde9U7X-foxgrrwAJ8kVsempmPjb8tE7D4FEGt9x4QEKqhEMGt_LMrA65E/s72-c/120.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2016/12/135.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2016/12/135.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy