Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Ανάσταση με τους Ακρίτες στον ι.ν. Αγ. Γεωργίου στον Εχίνο Ξάνθης (Φωτορεπορτάζ)




Γράφει ο :Υπτγος  ε.α Γεώργιος Γεωργιάδης

                                  Πρόεδρος ΤΣ/ΕΑΑΣ Ξάνθης


Τελέστηκε, στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου στον ΕΧΙΝΟ Ξάνθης, η Θεία Λειτουργία της Ανάστασης για τους άνδρες του ΤΕ ΕΧΙΝΟΥ, του Αστ. Τμήματος, στο Κέντρο Υγείας Εχίνου, όπως και για τους άλλους εργαζόμενους στην παραμεθόριο περιοχή. Ιερούργησε και φέτος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου, κκ. Παντελεήμων.

Στο εκκλησίασμα παρευρέθησαν ο Διοικητής του Δ΄Σ. Στρατού Αντιστράτηγος κ. Ιωσήφ Μαυράκης, ο Δκτής του ΤΕ Εχίνου, Αξιωματικοί και Οπλίτες από τις Στρ. Μονάδες της περιοχής, ο Δκτής του ΑΤ ΕΧΙΝΟΥ, η Ιατρός και προσωπικό του ΚΥ, όπως και άλλοι Χριστιανοί που αφίχθησαν Οικογενειακώς από την Ξάνθη, συνολικά πάνω από 55-60 άτομα, για να εκκλησιαστούν και να συμπαρασταθούν ηθικά στους ΄΄ακρίτες’’. Μεταξύ των επισκεπτών ήταν οι Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος όπως και μέλη του Παραρτήματος της ΕΑΑΣ Ν.Ξάνθης, ο Πρόεδρος και Μέλη του ΔΣ της Ενώσεως Αποστράτων Αστυνομικών και άλλοι Πιστοί.
Η ατμόσφαιρα ήταν κατανυκτική, ενώ με το ‘’δεύτε λάβετε φώς’’, διαδοχικά όλοι έλαβαν ξεχωριστά το ανέσπερο φως από το Σεβασμιώτατο. Στη συνέχεια στον προαύλιο χώρο αναγνώσθηκε το Ιερό Ευαγγέλιο και όλοι μαζί έψαλλαν το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, ενώ ταυτόχρονα ακούγονταν πότε ο χαρμόσυνος ήχος της καμπάνας και άλλοτε το γλυκό κελάρυσμα του νερού του ποταμιού που ρέει δίπλα στην εκκλησία. Στο τέλος ‘’τσουγκρίσαμε’’ το παραδοσιακό ‘’κόκκινο’’ αυγό, που προσέφερε σε όλους, μαζί με τις ευχές του, προσωπικά ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας.
Ανταλλάξαμε τις ευχές μας και τέλος αναχωρήσαμε για Ξάνθη, με περίσσια ικανοποίηση που συναποτελέσαμε και μείς το εκκλησίασμα, παρακολουθώντας την Αναστάσιμη Ακολουθία, συντροφιά με τους ακρίτες μας.
              Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας, σε όσους/ες προσήλθαν και εμπράκτως συμπαραστάθηκαν ηθικά, με την παρουσία τους, σε αυτούς που ‘’Φυλάνε Θερμοπύλες’’ στην περιοχή μας.
              Ο επόμενος εκκλησιασμός στα Πομακοχώρια, είναι στις 2 Μαϊ ’16 (ΔΕΥΤΕΡΑ), στον εορτάζοντα Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου στον  ΕΧΙΝΟ. Από 07:30-10:30.
              ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
















     
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Ανάσταση με τους Ακρίτες στον ι.ν. Αγ. Γεωργίου στον Εχίνο Ξάνθης (Φωτορεπορτάζ)
Ανάσταση με τους Ακρίτες στον ι.ν. Αγ. Γεωργίου στον Εχίνο Ξάνθης (Φωτορεπορτάζ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgSvQQiXC68lVfJAjWxdBDyRHUtqVVH77NgYGOZ9rD0HgoQbOHc-96MQ1Qw0vCkHYozUyCFUh4HXZI1olxuQAVv1yBJFgNw3KJSzoNw6diEmf3-x2pyfu6sF5JQBuySS51JHccaKMWW7m7W/s640/15.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgSvQQiXC68lVfJAjWxdBDyRHUtqVVH77NgYGOZ9rD0HgoQbOHc-96MQ1Qw0vCkHYozUyCFUh4HXZI1olxuQAVv1yBJFgNw3KJSzoNw6diEmf3-x2pyfu6sF5JQBuySS51JHccaKMWW7m7W/s72-c/15.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2016/05/blog-post.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2016/05/blog-post.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy