Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Καμμένος: «Εξετάζουμε την εθελοντική στράτευση των γυναικών»

«Μελετάται ειδικό μισθολόγιο για τις Ειδικές Δυνάμεις» Τη δέσμευσή του ότι θα κλείσει επιτέλους τ...

«Μελετάται ειδικό μισθολόγιο για τις Ειδικές Δυνάμεις»
Τη δέσμευσή του ότι θα κλείσει επιτέλους το ζήτημα της εφαρμογής της απόφασης του ΣτΕ για την απόδοση δικαιοσύνης σχετικά με τις περικοπές στους μισθούς των στρατιωτικών...
επανέλαβε ο υπουργός Άμυνας, Π. Καμμένος, τονίζοντας ότι τα χρήματα έχουν αποδεσμευτεί από εξοπλισμούς και βρίσκονται ήδη στο υπουργείο Οικονομικών, ώστε να πληρωθούν οι εν ενεργεία και οι εν αποστρατεία στρατιωτικοί.
«Αυτή η κυβέρνηση θα μείνει στη ιστορία ως η κυβέρνηση που άλλαξε τη μεταπολίτευση», είπε ο κ. Καμμένος και ανακοίνωσε ότι μελετάται ειδικό μισθολόγιο για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, η ισχύς των οποίων κατοχυρώνεται από την ποιοτική υπεροχή του προσωπικού τους.
Ο κ. Καμμένος είπε ακόμα ότι η πρώτη απόφαση που θα υπογράψει θα αφορά στην απόδοση του επιδόματος παραμεθορίου, ενώ επανέλαβε ότι εξετάζετε και η εθελοντική στράτευση των γυναικών.
«Μελετούμε την καθιέρωση νέου ειδικού μισθολογίου για το προσωπικό των ΕΔ. Γιατί η ισχύς των ΕΔ κατοχυρώνεται από την ποιοτική υπεροχή του προσωπικού. Γι΄ αυτό ο παράγοντας άνθρωπος αποτελεί για τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση την πρώτη προτεραιότητα», είπε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε:
«Σταματήσαμε το εκφυλιστικό φαινόμενο του διαχωρισμού των στρατευσίμων, σε προνομιούχους και μη. Αναστρέψαμε την απαράδεκτη κατάσταση που βρήκαμε, της υπέρ επάνδρωσης των μονάδων του κέντρου και της επικίνδυνα μειωμένης επάνδρωσης των μονάδων στις ακριτικές περιοχές. Ήδη διπλασιάσαμε το στρατεύσιμο προσωπικό στον Έβρο και στα νησιά. Όλοι θα υπηρετούν στον Έβρο και στα νησιά, για τουλάχιστον το πρώτο διάστημα της θητείας τους».
Αναφερόμενος στους εξοπλισμούς, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σημείωσε ότι έχουν σταλεί στον εισαγγελέα διαφθοράς 19 υποθέσεις, ενώ τόνισε ότι στο υπουργείο συνέβαιναν σημεία και τέρατα.
«Και οι 19 υποθέσεις έχουν προχωρήσει στα ακροατήρια, έχουν ήδη γίνει συλλήψεις, έχουν γίνει ανοίγματα λογαριασμών και όσοι έχουν εμπλακεί οδηγούνται σύντομα στη δικαιοσύνη, η οποία υποβοηθείται από στρατιωτικούς», είπε και πρόσθεσε ότι ο νόμος θα αλλάξει και οι αρχηγοί θα μπορούν να αποφασίζουν για μέχρι 300.000 ευρώ, προκειμένου να αποκαθιστούν τα προβλήματα που υπάρχουν σε ανταλλακτικά και σε μέσα που δεν είναι διαθέσιμα.
Τέλος αναφερόμενος στη συνεργασία των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Καμμένος είπε:
«Η Ελλάδα έχει μια ισχυρή κυβέρνηση, μια κυβέρνηση όλων των Ελλήνων που θα επαναφέρει την εμπιστοσύνη στους θεσμούς, θα ενώσει τον ελληνικό λαό με στόχο την έξοδο από την κρίση και να οδηγηθούμε με σταθερά βήματα στην ανάπτυξη».

Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Καμμένος: «Εξετάζουμε την εθελοντική στράτευση των γυναικών»
Καμμένος: «Εξετάζουμε την εθελοντική στράτευση των γυναικών»
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjOy8L9fEnraExOVuZ5qxmRXCZnY6kq5jHhK5zeRltjy_OGqHeHMps5wNcVYFcipXxZVjlJZQ861R34aQ6gl31Pl9sTeS0YwKxBgTMrMgCvQp5O-EPHr6C9pMAwPgxJpPsvZvZwljnVpXWg/s400/Resizer.ashx.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjOy8L9fEnraExOVuZ5qxmRXCZnY6kq5jHhK5zeRltjy_OGqHeHMps5wNcVYFcipXxZVjlJZQ861R34aQ6gl31Pl9sTeS0YwKxBgTMrMgCvQp5O-EPHr6C9pMAwPgxJpPsvZvZwljnVpXWg/s72-c/Resizer.ashx.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2015/10/blog-post_65.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2015/10/blog-post_65.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy