Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Διακλαδικό Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης για τις ΕΔ και τα Σώματα Ασφαλείας

Διακλαδικό Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης για όλες τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας! Το σχέδιο του ΓΕΕΘΑ είναι έτοιμο, έχει την απόλυτη στήριξη του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και στόχο έχει να δώσει τη δυνατότητα στις γυναίκες των ΕΔ και των Σωμάτων Ασφαλείας ΔΩΡΕΑΝ να κάνουν εξωσωματική.
Το σχέδιο είναι έτοιμο εδώ και πάρα πολύ καιρό , το επανέφεραν στον νέο Α/ΓΕΕΘΑ Βαγγέλη Αποστολάκη ο οποίος το ενέκρινε αμέσως όπως και ο ΥΕΘΑ.

Το Διακλαδικό Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης μπορεί να λειτουργήσει και να είναι οικονομικά βιώσιμο. Αυτό αναφέρεται στην μελέτη που έχει γίνει για τη λειτουργία του.

Αυτή τη στιγμή όσες γυναίκες στρατιωτικοί ή γυναίκες που υπηρετούν στα Σώματα Ασφαλείας, πληρώνουν το ελάχιστο 2500 ευρώ για κάθε προσπάθεια που κάνουν να αποκτήσουν παιδί. Το ποσό επαναλαμβάνουμε είναι το ελάχιστο και είναι γνωστό ότι σπάνια πετυχαίνει η πρώτη εξωσωματική. Απ΄ αυτό το ποσό το προσωπικό παίρνει πίσω το πολύ… 400 ευρώ!

Ελπίζουμε ότι το σχέδιο θα προχωρήσει γρήγορα στη φάση υλοποίησης και δεν θα μπει “φρένο” από κάποιους ιδιώτες που πιθανόν να δουν “ανταγωνιστικά” το εγχείρημα. Έχει συμβεί με το 401 και την πρωτοποριακή μέθοδο που ακολουθεί στρατιωτικός ιατρός για αντιμετώπιση ανευρύσματος εγκεφάλου. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι Καμμένος-Αποστολάκης δεν θα καμφθούν αν τελικά υπάρξουν αντιδράσεις.

Θα είναι το πρώτο ουσιαστικό μέτρο που θα ληφθεί για το πρσωπικό μετά από τέσσερα χρόνια απόλυτης απραξίας  σ΄ ότι έχει να κάνει με το ανθρώπινο δυναμικό.

Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Διακλαδικό Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης για τις ΕΔ και τα Σώματα Ασφαλείας
Διακλαδικό Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης για τις ΕΔ και τα Σώματα Ασφαλείας
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhXRWWfm_xQYhRnG95UDzI3X1YaC3wjkMRVuA0iD6fJxS-JzDdO1_4WVMNAc4QbWeZmZndctcJ5RWIdIz6bcmflZCFYSZ-kuEkOYkigOEAboVF7Ay7hCxuMdfH6uI1GlWpXfI14wuiejJxd/s640/www.onalert.gr.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhXRWWfm_xQYhRnG95UDzI3X1YaC3wjkMRVuA0iD6fJxS-JzDdO1_4WVMNAc4QbWeZmZndctcJ5RWIdIz6bcmflZCFYSZ-kuEkOYkigOEAboVF7Ay7hCxuMdfH6uI1GlWpXfI14wuiejJxd/s72-c/www.onalert.gr.png
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2015/10/blog-post_45.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2015/10/blog-post_45.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy