Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Ριμέικ της ταινίας κατά των ναρκωτικών «Ο Νικητής» ετοιμάζει ο ελληνικός στρατός

Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία της συγκλονιστικής ταινίας «Ο Νικητής», παραγωγής του Γενικού Επιτελείου Στρα...

Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία της συγκλονιστικής ταινίας «Ο Νικητής», παραγωγής του Γενικού Επιτελείου Στρατού, η οποία έστελνε ισχυρό μήνυμα κατά της χρήσης ναρκωτικών και τα νέα που έρχονται για τους αναρίθμητους φαν του έργου, είναι πολύ ευχάριστα.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στα πλάνα της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων βρίσκεται η δημιουργία ενός μεγαλειώδους ριμέικ της ταινίας, η οποία θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017, είκοσι χρόνια δηλαδή μετά την αρχική της κυκλοφορία.
Στον πρωταγωνιστικό ρόλο, αντικαθιστώντας τον Θανάση Ευθυμιάδη, θα βρίσκεται ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος άλλωστε έχει υπογράψει σύμβαση ώστε να εμφανίζεται σε κάθε ελληνική ταινία η οποία σχετίζεται με τον στρατό. Τον ρόλο της Αμαλίας θα αναβιώσει η Κάτια Ζυγούλη, ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουμε την επιστροφή αρκετών εκ των πρωταγωνιστών της αυθεντικής ταινίας.
Συγκεκριμένα, την συμμετοχή του επιβεβαίωσε ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος ωστόσο στη νέα έκδοση του «Νικητή» θα υποδυθεί τον διοικητή του στρατοπέδου, ενώ τον αρχικό του ρόλο θα ενσαρκώσει ο Αντώνης Κανάκης, κατορθώνοντας να είναι ο πρώτος ηθοποιός στην ιστορία που διαθέτει περισσότερα μαλλιά σε ριμέικ ταινίας, απ' ότι στην αρχική. Ακόμη, την ταινία θα «ντύσει» μουσικά για ακόμη μια φορά ο Γιώργος Μαζωνάκης, καθώς ταυτίζεται απόλυτα με την υπόθεσή της.
«Δεν σας κρύβω πως μικρότερος είχα σκεφτεί κι εγώ να δοκιμάσω χασίσι, ωστόσο βλέποντας το Νικητή βρέθηκα στον ίσιο δρόμο. Υπολογίζουμε πως η ταινία έσωσε χιλιάδες ζωές από την ημέρα που πρωτοπροβλήθηκε και ελπίζουμε το ίδιο να κάνει και το ριμέικ της» τόνισε ο Π. Καμμένος ενώ ο Πύρρος Δήμας, ο οποίος αναμένεται να προλογίσει και τη νέα έκδοση της ταινίας, συμπλήρωσε: «Φιλαράκια, 20 χρόνια μετά δυστυχώς όποιος καπνίσει χορταράκι εξακολουθεί να έχει λίγες ημέρες ζωής. Μακάρι το χόρτο να είχε την ασφάλεια των αναβολικών».
Τέλος, διαψεύδονται προς το παρόν οι φήμες πως το ριμέικ του «Νικητή» θα σκηνοθετήσει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, καθώς φαίνεται πως ενδιαφέρον για τη σκηνοθεσία έχει επιδείξει κι ίδιος ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος δεν κρύβει τις φιλοδοξίες του πως με την κατάλληλα προώθηση, η ταινία είναι ικανή να διεκδικήσει ακόμη και το βραβείο Όσκαρ.
Πηγή: tokoulouri.com
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Ριμέικ της ταινίας κατά των ναρκωτικών «Ο Νικητής» ετοιμάζει ο ελληνικός στρατός
Ριμέικ της ταινίας κατά των ναρκωτικών «Ο Νικητής» ετοιμάζει ο ελληνικός στρατός
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgAgSPKGEo7o4NpBKwFHn4BkgNcdJbRNOT5U3VBnDyBE7hMlXwCu8qVrJv7ZFoHYpnpTV6Y8vRAjdiG_tstclHmw-AJI2Y0z2tzrO0DrRXpNkY7c6VS7OoRPCC5p1XxyHPPlwvakGkx-Ks/s400/a57d1cca684e8d9f34e4a710abf10066_XL.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgAgSPKGEo7o4NpBKwFHn4BkgNcdJbRNOT5U3VBnDyBE7hMlXwCu8qVrJv7ZFoHYpnpTV6Y8vRAjdiG_tstclHmw-AJI2Y0z2tzrO0DrRXpNkY7c6VS7OoRPCC5p1XxyHPPlwvakGkx-Ks/s72-c/a57d1cca684e8d9f34e4a710abf10066_XL.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2015/05/blog-post_769.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2015/05/blog-post_769.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy