Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Θρίλερ στον αέρα: Αλεξιπτωτιστής μένει αναίσθητος (Bίντεο)

Ο 22χρονος Κρίστοφερ Τζόουνς ήταν ο τέλειος μαθητής σε σχολή αλεξιπτωτιστών στη δυτική Αυστραλία, με όλα τα άλματά του να εκτελούνται άψ...

Ο 22χρονος Κρίστοφερ Τζόουνς ήταν ο τέλειος μαθητής σε σχολή αλεξιπτωτιστών στη δυτική Αυστραλία, με όλα τα άλματά του να εκτελούνται άψογα. Μέχρι που έπαθε το χειρότερο: Έχασε τις αισθήσεις του στη μέση του άλματος και άρχισε να πέφτει ανεξέλεγκτα. 
Το θρίλερ κατέγραφε η κάμερα του εκπαιδευτή που είχε πηδήξει μετά από αυτόν σε ένα βίντεο που κόβει την ανάσα.


Το βίντεο αναρτήθηκε την απόγευμα της Κυριακής στο YouTube και μέχρι το πρωί της Δευτέρας είχε ήδη 3 εκατομμύρια «χτυπήματα». Το άλμα είχε πραγματοποιηθεί μερικούς μήνες νωρίτερα, πάνω από την ΠΙντζάρα της δυτικής Αυστραλίας.

Αρχικά, όλα βαίνουν κανονικά: Ο μαθητής βουτά από ύψος 3600 μέτρων και αμέσως πίσω του πέφτει και ο εκπαιδευτής, που έχει και την κάμερα. 

Ο νεαρός πέφτει κανονικά ελέγχοντας όπως πρέπει τις κινήσεις του. Γρήγορα όμως παθαίνει κάποιου είδους κρίση και χάνει εντελώς τις αισθήσεις του. Το σώμα του αναποδογυρίζει και τα μέλη αιωρούνται ενώ πέφτει χωρίς κανέναν έλεγχο. 

Ο εκπαιδευτής, που είναι κοντά του, προσπαθεί να τον πλησιάσει και να τον πιάσει αλλά δεν τα καταφέρνει.

Προσπαθεί για δεύτερη φορά και καταφέρνει να του ανοίξει το αλεξίπτωτο, αφήνοντας τον να συνεχίζει την πτώση ενώ είναι δεν έχει τις αισθήσεις του, και απομακρύνονται. Το βίντεο κόβεται εκεί. 

Όπως λέει το βίντεο, ως εκ θαύματος, ο νεαρός πρόλαβε να βρει τις αισθήσεις του περίπου στα 2.700 μέτρα και να ελέγξει το αλεξίπτωτο ώστε να προσγειωθεί με ασφάλεια. 


Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Θρίλερ στον αέρα: Αλεξιπτωτιστής μένει αναίσθητος (Bίντεο)
Θρίλερ στον αέρα: Αλεξιπτωτιστής μένει αναίσθητος (Bίντεο)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhaLExtLhZhJR8QC0_aflZXEWn54KrCPeb2VD6HZ2NZhyDP8gvLexZMOb6a41sOFiTcaBhgGwW5CYJ1uzcSoLl4Vu3TCjI_APq3wdpOCxZxQvPTmcYk1peMZyoUzGTtqoqpIoVdQxRjHG0/s1600/56.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhaLExtLhZhJR8QC0_aflZXEWn54KrCPeb2VD6HZ2NZhyDP8gvLexZMOb6a41sOFiTcaBhgGwW5CYJ1uzcSoLl4Vu3TCjI_APq3wdpOCxZxQvPTmcYk1peMZyoUzGTtqoqpIoVdQxRjHG0/s72-c/56.JPG
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2015/03/b.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2015/03/b.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy