Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Οι ηγέτες δεν αποστρατεύονται....

Γράφει ο Αντώνης Μυλωνάκης Νέα  βρώμικα παιχνίδια παίζονται τις τελευταίες μέρες εν όψει των κρίσεων σε βάρος του Αρχηγού ΓΕΣ. Tα ...

Γράφει ο Αντώνης Μυλωνάκης

Νέα βρώμικα παιχνίδια παίζονται τις τελευταίες μέρες εν όψει των κρίσεων σε βάρος του Αρχηγού ΓΕΣ. Tα ίδια ακριβώς παιχνίδια που παίζονταν λίγο πριν τις εκλογές. Κύκλοι που στόχο έχουν την μόνιμη ανακατωσούρα στο στράτευμα προπαγανδίζουν κατά του αρχηγού του. Μόνο που τώρα λογαριάζουν χωρίς το ξενοδόχο. Και ξενοδόχος είναι ο νέος υπουργός άμυνας. Ο Πάνος Καμμένος είναι ένας επαναστάτης. Και οι επαναστάτες ξέρουν να επιλέγουν συνεργάτες και να πολεμούν. Το απέδειξε όλα αυτά τα χρόνια που δεν έσκυψε το κεφάλι στα μεγαλοσυμφέροντα και στους εκβιασμούς ,αλλά συγχρόνως γύρισε και τη πλάτη στους γλυψιματίες και τα ερπετά. Η αξιοκρατεία που ευαγγελίζεται τόσα χρόνια ταυτίζεται θέλω να πιστεύω και με αυτή του Κώστα του Ησυχου και του Στρατηγού του Νίκου του Τόσκα.

Εύκολος στόχος βλέπετε και κατάλληλη η χρονική στιγμή.  Κακά τα ψέματα, είναι γεγονός που δεν αμφισβητείται ακόμα και απο αυτούς που δεν πολυσυμπαθούν τον Χρήστο Μανωλά, ότι συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία ενός μεγάλου ηγέτη.

Άριστος Αξιωματικός, μορφωμένος, πολύγλωσσος, καλλιεργημένος και προπάντων άνθρωπος. Χαίρει της εκτίμησης όλου του προσωπικού του και εμπνέει σεβασμό για τον επαγγελματισμό και το θάρρος του. Δεν είναι κομματικό όργανο κανενός και δουλεύει για το καλό της υπηρεσίας, της πατρίδας και των στελεχών του.

Έτσι ήταν πάντοτε ο Μανωλάς. Από εύελπις του 1976 μέχρι Αρχηγός του στρατού το 2015, δεν είναι αγκυλωμένος και γαντζωμένος απο τις καρέκλες. Δεν έχει το άγχος αν θα παραμείνει χρόνια στη θέση και αν θα γίνει Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ή αν θα αποστρατευθεί αύριο το πρωί. Μιλάει ανοιχτά στους υπουργούς βάζοντας μετά τη πατρίδα του, το προσωπικό του.

Προσπαθεί να δώσει ό,τι μπορεί στα στελέχη του που τους έχει τσακίσει ένα αδηφάγο και άδικο πολιτικό σύστημα. Ολα αυτά όμως ενοχλούν. Ενοχλούν και μάλιστα αυτούς που δεν κάνουν τίποτε άλλο απο το να κουτσομπολεύουν και να προσπαθούν να επιβάλλουν τους δικούς τους άνομους κανόνες της πολιτικής θολοκουλτούρας που μας κατέστρεψε. Έβαλαν λοιπόν στόχο να αποστρατεύσουν τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Γιατί φοβούνται τους άριστους. Θέλουν μόνο τους φελλούς για να περνάνε τα παιχνίδια τους. Και ο Αρχηγός Μανωλάς είναι ο ΑΡΙΣΤΟΣ. Αρχηγοί αυτού του βεληνεκούς βγαίνουν κάθε εκατό χρόνια. Σενάρια επί σεναρίων για ενδεχόμενη αποστρατεία ενός ακόμα Αρχηγού του ΓΕΣ του τέταρτου μέσα σε δύο χρόνια λόγω αλλαγής κυβέρνησης . Δεν έχει σημασία αν φύγει και στη θέση του και  έρθει ο εξαιρετικός στρατηγός και συμμαθητής του ο Βασίλης ο Τελλίδης τωρινός διοικητής Στρατιάς. Σημασία έχει οτι θα στερηθεί η πατρίδα μας έναν ΑΡΙΣΤΟ αρχηγό. Ζημιά δεν θα πάθει ο Μανωλάς. Η πατρίδα μας και η πολιτική ηγεσία θα χάσει ότι πολυτιμότερο όπλο έχει στα χέρια της αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Προειδοποιώ μερικούς περίεργους τύπους ότι τέτοια παιχνίδια δεν θα περάσουν. Αφήστε ήσυχο τον Αρχηγό να κάνει τη δουλειά του όπως αυτός την ξέρει καλύτερα απο τον καθένα και μην προπαγανδίζετε αποστρατείες και κόλπα για να τον λυγίσετε. Ο Χρήστος Μανωλάς δεν μπαίνει σε καλούπια, δεν παίζει βρώμικα παιχνίδια και προπάντων δεν λυγίζει. Το τελευταίο είναι συμβουλή. Κε υπουργέ δώστε χρόνο και χώρο στον Αρχηγό και δεν θα το μετανοιώσετε.  
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Οι ηγέτες δεν αποστρατεύονται....
Οι ηγέτες δεν αποστρατεύονται....
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjAS5AsbntQ7TeZv1YLTaiugx40FfFtfAyfA_2CgBaaHqEDKExYrgMVMM_7F-FB4bmUhmXDSFTCFSZAKDjAy8Kb4EWHuaeok-5BJk2Oun36-w-MPZFNnhQZPvEjM7EymHNJcARJzAwpazw/s1600/6_460_259.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjAS5AsbntQ7TeZv1YLTaiugx40FfFtfAyfA_2CgBaaHqEDKExYrgMVMM_7F-FB4bmUhmXDSFTCFSZAKDjAy8Kb4EWHuaeok-5BJk2Oun36-w-MPZFNnhQZPvEjM7EymHNJcARJzAwpazw/s72-c/6_460_259.JPG
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2015/02/blog-post_713.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2015/02/blog-post_713.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy