Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

2o φιλανθρωπικό τουρνουά Ποδοσφαίρου Υπαλλήλων ΕΔ και ΣΑ Ν. Πιερίας







Αρ. Πρωτ: 98/2014                                                                      Θεσσαλονίκη 22-12-2014


ΘΕΜΑ: «Το ποδόσφαιρο στην Υπηρεσία του ανθρώπου».

Το ποδόσφαιρο στην Υπηρεσία του ανθρώπου. Ίσως κανείς δεν φανταζόταν οτι θα ερχόταν η στιγμή που θα δυσκόλευε τόσο η ζωή μας ώστε να ψάχνουμε όλοι μαζί τρόπους για να δώσουμε ελπίδα σε συνανθρώπους μας που υποφέρουν από την οικονομική κρίση.

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη χτες 21-12-2014 το 2o φιλανθρωπικό τουρνουά Ποδοσφαίρου των Υπαλλήλων των Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων του Νομού Πιερίας σε συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας.  

Λιμενικοί-Πυροσβέστες-Αστυνομικοί-Στρατιωτικοί ήρθαμε αντιμέτωποι σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα αλληλεγγύης με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων και ειδών ρουχισμού, τα οποία παραδώσαμε στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους - Κατερίνης & Πλαταμώνος για να τα διαθέσει στις άπορες οικογένειες του Νομού Πιερίας.

Η συμμετοχή τόσο των συναδέλφων όσο και των απλών πολιτών ήταν αρκετά μεγάλη και η ποσότητα τροφίμων και ρουχισμού που συγκεντρώθηκε ήταν άκρως ικανοποιητική. 

Στο γήπεδο της Ν. Εφέσου, παραβρέθηκε και η Βουλευτής του Νομού Πιερίας Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου, με την οποία είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε, εκφράζοντας ως Ένωση τις θέσεις μας για τα ασφαλιστικά ταμεία καθώς και τα παράπονα μας για την στάση που επέδειξε ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών όσον αφορά τα ταμεία, αλλά και για τις αλλαγές και τα προβλήματα που επέφερε ο "Καλλικράτης" στις Υπηρεσίες της Κεντρικής Μακεδονίας.



Στην αρχή του τουρνουά κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των πεσόντων Συναδέλφων μας.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδας μας αγωνιζόμενη με πολλές ελλείψεις, δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του τουρνουά, χάνοντας με 1-0 από την ομάδα της Πυροσβεστικής (η οποία ήταν και η νικήτρια του τουρνουά), έχοντας δοκάρι στο τελευταίο λεπτό του αγώνα σε σουτ του ΜΠΑΛΑΡΜΑ και κατετάγη στην 3η θέση αφού στον μικρό τελικό η ομάδα της ΕΛ.ΑΣ δεν συμπλήρωνε τον απαιτούμενο αριθμό παικτών.

Σύνθεση: ΚΟΥΚΑΡΑΣ (τερμ.), ΓΡΑΙΚΟΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΧΟΛΕΒΑΣ, ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ, ΧΡΥΣΙΔΗΣ, ΓΚΟΛΙΑΣ, ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ (ΚΩΝΣΤΑΣ), ΚΑΡΑΤΑΓΗΣ (ΝΟΥΣΚΑΣ), ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, ΜΠΑΛΑΡΜΑΣ.


ΠΗΓΗ: http://eplskmaked.blogspot.gr/2014/12/blog-post_74.html
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: 2o φιλανθρωπικό τουρνουά Ποδοσφαίρου Υπαλλήλων ΕΔ και ΣΑ Ν. Πιερίας
2o φιλανθρωπικό τουρνουά Ποδοσφαίρου Υπαλλήλων ΕΔ και ΣΑ Ν. Πιερίας
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgHPwoC9UvDCCpQVAXoYtZTKRgxkgf0VfWnaayWhKNgAUVJZL08KKXo3i4wskwQEzRybTdPC6gYseqffHw5h3UPvfTIoKFf9XS-QCs-Ue7Di_25uZWJfNfphwdcXgYhsL_5tTE4D2pzQrY/s1600/DSC_0112.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgHPwoC9UvDCCpQVAXoYtZTKRgxkgf0VfWnaayWhKNgAUVJZL08KKXo3i4wskwQEzRybTdPC6gYseqffHw5h3UPvfTIoKFf9XS-QCs-Ue7Di_25uZWJfNfphwdcXgYhsL_5tTE4D2pzQrY/s72-c/DSC_0112.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2014/12/2o_23.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2014/12/2o_23.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy