Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΧΡΩΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ




Ολοκληρώθηκαν, προχθές 19 Οκτωβρίου 2014, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, οι εργασίες του τριήμερου Συνεδρίου με θέμα « Ο Παύλος Βλαστός και το έργο του », το οποίο συνδιοργάνωσαν το Κέντρο Κρητικής Λογοτεχνίας, η Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Ρεθύμνης και τα ΓΑΚ-Ιστορικό Αρχείο Κρήτης.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου: «Το συνέδριο ξεκίνησε την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου στο Ρέθυμνο ( Σπίτι του Πολιτισμού ), συνεχίστηκε το Σάββατο 18 Οκτωβρίου στο Χρωμοναστήρι Ρεθύμνου ( Στρατιωτικό Μουσείο ) και τελείωσε στα Χανιά ( Πνευματικό Κέντρο ) την Κυριακή 19 Οκτωβρίου.

Τις εργασίες του Συνεδρίου ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ.Ευγένιος και χαιρέτισαν ο δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γεώργιος Μαρινάκης και ο βουλευτής Ρεθύμνης (αυτός με επιστολή ) κ. Ανδρέας Ξανθός.
Η βραδιά έκλεισε με δείπνο που προσέφερε στους συνέδρους ο δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γεώργιος Μαρινάκης.
Οι εργασίες της επόμενης μέρας έγιναν στον ιδανικό συνεδριακό χώρο του Στρατιωτικού Μουσείου, στο Χρωμοναστήρι, όπου η αγάπη και η φιλοξενία των οικοδεσποτών ήταν συγκινητική.

Εκεί συνδυάσαμε το συνέδριο με την ξενάγηση στο Μουσείο και αισθανθήκαμε υπερήφανοι για το έργο που επιτελεί εκεί ο Ελληνικός Στρατός.
Οι άνδρες του Στρατού, που υπηρετούν τη θητεία τους εκεί , προσφέρουν , αθόρυβα, σπουδαίο έργο στην Ιστορική Μνήμη και στον Πολιτισμό.
Και βέβαια ο ιδρυτής του Μουσείου, ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ κ. Μανούσος Παραγιουδάκης, δεν έλειψε ούτε λεπτό από το συνέδριο και μας έδειξε την αγάπη του ποικιλοτρόπως.

Τόσο ο Στρατηγός κ. Παραγιουδάκης όσο και ο Διευθυντής του Μουσείου Αντισυνταγματάρχης κ. Εμμανουήλ Μιχελάκης μας συγκίνησαν, όταν μας είπαν ότι χώρος του Μουσείου είναι στη διάθεσή μας πάντοτε για εκδηλώσεις.

Το μεσημέρι, σε εστιατόριο του χωριού, ο Μητροπολίτης κ.κ Ευγένιος παρέθεσε πλούσιο γεύμα στους σύνεδρους.
Και με την ευκαιρία πρέπει να λεχθεί ότι ο κ. Ευγένιος παρακολούθησε ανελλιπώς τις εργασίες του συνεδρίου και την Παρασκευή και το Σάββατο.
                                                                                         Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΧΡΩΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΧΡΩΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjvtptGDqjgLUt3lLFQ-F5xjUugJoJCsHBxG75Q9EnmNs18Poy-uaZHTSpL6jpIlp0ZPdP0ZykPwttpn39r_CSjXPPAPnYydqO5MtxWV3pSODz18nD-2Vnycib820Y5svLeKfLPMhTn7UQ/s1600/2.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjvtptGDqjgLUt3lLFQ-F5xjUugJoJCsHBxG75Q9EnmNs18Poy-uaZHTSpL6jpIlp0ZPdP0ZykPwttpn39r_CSjXPPAPnYydqO5MtxWV3pSODz18nD-2Vnycib820Y5svLeKfLPMhTn7UQ/s72-c/2.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2014/10/blog-post_243.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2014/10/blog-post_243.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy