Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Εντυπωσιακός ο εορτασμός του Αγ. Γεωργίου στην 32 Ταξιαρχία Π/Ν




Λιτός, αλλά εντυπωσιακός ήταν ο εορτασμός του Αγ. Γεωργίου προστάτη του πεζικού, χθες το πρωί, στην 32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών, παρουσία των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με δοξολογία, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνατίου και ακολούθησε η ανάγνωση της Ημερήσιας Διαταγής του Αρχηγού ΓΕΣ και η παρουσίαση του ιστορικού της Ταξιαρχίας Πεζοναυτών και των Ταγμάτων που την απαρτίζουν, όπως και άλλων μονάδων που φιλοξενούνται στο στρατόπεδο Γεωργούλα, για υποστήριξη των πεζοναυτών.
Στη συνέχεια ακολούθησε κατάθεση στεφάνου στο μνημείο πεσόντων της μονάδας από τον διοικητή του στρατοπέδου και επίδειξη προς τους επίσημους, τους στρατευμένους και τον κόσμο που παρακολουθούσε την εκδήλωση, διμοιρίας επιδείξεων.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η υφυπουργός Υγείας Ζέττα Μακρή, ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάρις Μουτσινάς, η υποψήφια περιφερειάρχης Θεσσαλίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νίκος Τσιλιμίγκας, καθώς και εκπρόσωποι της 111 Π.Μ., της 1ης Ταξ.Α.Σ. και των Σωμάτων Ασφαλείας.
Μετά τη λήξη της εκδήλωσης η υφυπουργός Υγείας Ζέττα Μακρή τόνισε ότι επρόκειτο για μια σεμνή θρησκευτική τελετή, που είχε ουσιαστικές ιστορικές αναφορές και απέδειξε με τις ασκήσεις που έγιναν το αξιόμαχο του στρατεύματος.
Η κα Μακρή θύμισε δε ότι από τους πρώτους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος, όπως είχε δεσμευτεί ο πρωθυπουργός, είναι οι ένστολοι και δικαίως.
Ο διοικητής της 32 ταξιαρχίας Π/Ν, ταξίαρχος Πέτρος Κάρλες, δήλωσε ότι η σημερινή ημέρα είναι σημαντικότατη για τον Ελληνικό Στρατό, γιατί δίνεται ευκαιρία εορτασμού του προστάτη του. «Σήμερα, αν και μας λείπουν οι πόροι, δεν μας λείπει το αξιόμαχο και η προσπάθεια και έχουμε καταφέρει να είμαστε σε ετοιμότητα για οτιδήποτε», τόνισε.
Σημειώνεται ότι στο στρατόπεδο υπήρχε έκθεση οχημάτων, οπλικών συστημάτων, ατομικού οπλισμού, ενώ στο χώρο υπήρχε και ένα επιθετικό ελικόπτερο τύπου Apache. 
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Εντυπωσιακός ο εορτασμός του Αγ. Γεωργίου στην 32 Ταξιαρχία Π/Ν
Εντυπωσιακός ο εορτασμός του Αγ. Γεωργίου στην 32 Ταξιαρχία Π/Ν
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiQrLaTA-tOskYtxelwS4m3W7sQIDnYj7NEZUmuDhS_fdvmbOVApnX71Cx-RX_W1Jiy7KnDSTW_qSySHHFR5i9wFKFggg1HGrtgJcAdbGDqk7YtuSLYnTjQTDQbIMJhchFTEiiO8sOoNhA9/s1600/%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%BE%CE%B7.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiQrLaTA-tOskYtxelwS4m3W7sQIDnYj7NEZUmuDhS_fdvmbOVApnX71Cx-RX_W1Jiy7KnDSTW_qSySHHFR5i9wFKFggg1HGrtgJcAdbGDqk7YtuSLYnTjQTDQbIMJhchFTEiiO8sOoNhA9/s72-c/%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%BE%CE%B7.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2014/04/32.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2014/04/32.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy