Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013

Ξεκίνησε η συμπλήρωση του Α21 (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ). Ισχύει και για το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό των ΕΔ που έχει τέκνα

Σας γνωρίζουμε σε συνέχεια της ενημέρωσης που είχε γίνει την 22 Φεβ 2013 για τους Στρατιωτικούς με τέκνα που είναι δικαιούχοι του επιδόματος στήριξης τέκνων και του ειδικό επιδόματος τρίτεκνων και πολύτεκνων υπό προϋποθέσεις με εισοδηματικά κριτήρια ( δείτε το ΕΔΩ), ότι ανέβηκε στη σελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων νέα υπηρεσία που συμπληρώνεται το έντυπο Α21 (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ).

Η υπηρεσία απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και στους στρατιωτικούς... που έχουν υποβάλλει οριστικά τη δήλωση της φορολογίας εισοδήματος Ε1 οικονομικού έτους 2013. Πατήστε ΕΔΩ για να μεταφερθείτε στην υπηρεσία.

Λεπτομέρειες για την συμπλήρωση της φορολογικής δήλωσης Ε1 ΕΔΩ (Προσοχή να δοθεί στην υποχρεωτική συμπλήρωση των νέων κωδικών 333-334 (Ποσό εισφοράς ειδικής αλληλεγγύης) ώστε να μην πληρώσετε εκ νέου το ποσό που παρακρατήθηκε στην μισθοδοσία.)

Λεπτομέρειες για το επιδόμα του εντύπου Α21 και τα εισοδηματικά κριτήρια μπορείτε να δείτε τόσο ΕΔΩ όσο και στην εφαρμογή της ΕΣΠΕ Δυτικής Μακεδονίας EΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.