Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2013

Εγκαίνια 10 Ξενώνων Φρουράς Αθηνών στο Στρατόπεδο «ΒΑΡΥΤΗ»


Την Τρίτη 05 Μαρτίου 2013 στο Στρατόπεδο «ΒΑΡΥΤΗ» στο Γουδί, πραγματοποιήθηκε η τελετή εγκαινίων 10 Ξενώνων Φρουράς Αθηνών, με την παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου κ. Κωνσταντίνου Γκίνη. Οι ξενώνες λειτουργούν με μέριμνα της ΑΣΔΥΣ, σε χώρο που διαμορφώθηκε κατάλληλα σε πολύ μικρό χρονικό, με τον σχεδιασμό και την επίβλεψη προσωπικού της Διοίκησης Μηχανικού του Σχηματισμού και του 725 Τάγματος Μηχανικού. Με την λειτουργία των ξενώνων θα εξυπηρετούνται εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη όλων των βαθμών με τις οικογένειες τους, που διέρχονται από τον Νομό Αττικής, για υπηρεσιακούς ή προσωπικούς λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.