Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Ν. ΣΑΜΟΥ
Την Κυριακή  20 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Σάμου η κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας του Συνδέμου Εφέδρων Αξιωματικών Σάμου παρουσία του Υπδκτή της 79 ΑΔΤΕ , του Δκτή του Τ.Ε. Σάμου, των στελεχών και αρκετών Εφέδρων και Απόστρατων Αξιωματικών οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους τον Σύνδεσμο και βρήκαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να θυμηθούν τα χρόνια τους στο στρατό καθώς και τις εμπειρίες τους.

Ενημερώνουμε ότι εντός του Μαρτίου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου υπέρ των εφέδρων Αξιωματικών , Υπαξιωματικών και Οπλιτών που έπεσαν για την Πατρίδα. Το μνημείο του οποίου η μελέτη, ο σχεδιασμός και η ανέγερση έγινε με την μέριμνα του ΣΕΑΝ Σάμου και κυρίως με τον αγώνα του απερχόμενου Προέδρου κ. Γεωργίου Νικόλαου.

Επίσης ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 27 Ιανουρίου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη πορεία 20 χιλ. με φόρτο και οπλισμό στα βουνά της Σάμου.

ΕΙΜΑΣΤΕ  ΕΔΩ!!!!!!!!

Εμμανουήλ Ν. Πέτρου
Έφ. Λοχαγός (ΠΖ)
Πρόεδρος  ΣΕΑΝ  ΣΑΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.