Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2012

Διοικητής 96 ΑΔΤΕ: ''Ενωμένοι μπορούμε να δημιουργήσουμε την Ελλάδα του μέλλοντος'' (Βίντεο και Φωτό)

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΙΟΥ

Αφιερωμένη στις ηρωικές πράξεις του Υδραίου υποπλοίαρχου του Π.Ν. Νικόλαου Βότση είναι η έκθεση της 96 ΑΔΤΕ, που εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής στα πλαίσια των 100 χρόνων...
από την απελευθέρωση της Χίου από τον τουρκικό ζυγό.
Στην ομιλία που προηγήθηκε των εγκαινίων στην κεντρική αίθουσα του Ομηρείου, ο ταξίαρχος Δημόκριτος Ζερβάκης εξήρε το έργο τόσο του Πολεμικού Ναυτικού όσο και του στρατού ξηράς τονίζοντας ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την πατρίδα, η συμβολή των ενόπλων δυνάμεων της χώρας θα πρέπει να είναι κοντά στους πολίτες ιδιαίτερα των ακριτικών περιοχών.
Ο ίδιος μάλιστα δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τους κατοίκους του Μελανιούς για την παραχώρηση της περιοχής προκειμένου να πραγματοποιηθούν ασκήσεις λέγοντας ότι η συνεργασία της τοπικής κοινωνίας με την 96 ΑΔΤΕ είναι συνεχείς προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή.
Η έκθεση που πραγματοποιήθηκε παρουσία της τοπικής πολιτικής, θρησκευτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του νησιού αλλά και πλήθους κόσμου, θα διαρκέσει μέχρι και τις 14 Νοεμβρίου ενώ θα είναι ανοιχτή για το κοινό τις ώρες λειτουργίας του Ομηρείου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.