Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012

ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ - ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟΣτην παραλιακή λεωφόρο του Παλ. Φαλήρου οι Έφεδροι Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί και Οπλίτες των Ενόπλων Δυνάμεων Ενεργοί Πολίτες με την παρέλασή τους ετίμησαν τα άγνωστα επιστρατευμένα τότε παιδιά της Ελλάδας που ενωμένα με τραγούδια έτρεξαν στον πόλεμο του 40, θυσιάστηκαν και δόξασαν την Ελλάδα, τιμώντας τον όρκο τους να φυλάττουν πίστη στη πατρίδα... πεθαίνοντας ως Άνδρες με Τιμή.
Άξιοι συνεχιστές του «ΟΧΙ» οι Έφεδροι στέλνουν το δικό τους μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες ντόπιους και ξένους, μήνυμα ετοιμότητας και αποφασιστικότητας να ξαναχτίσουν το χρεοκοπημένο κράτος και το αποτυχημένο αντιπατριωτικό Πολιτικό Σύστημα που εξαθλίωσε ταπεινώνοντας καθημερινά τους Έλληνες.
Οι συγκινητικές στιγμές στην παρέλαση ήταν πολλές, τα συνεχή θερμά χειροκροτήματα του κόσμου στους Εφέδρους κάλυψαν τα εμβατήρια, όρθιοι το Δημοτικό Συμβούλιο και οι Επίσημοι καλεσμένοι χειροκρότησαν τον Αλέξανδρο Κόντο Εφ. Ταγματάρχη (ΚΔ) Τελετάρχη Πρόεδρο του ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ τη στιγμή που απένειμε στρατιωτικό χαιρετισμό όρθιος από το στρατιωτικό τζιπ, μαζί με τους παραστάτες τους Εφ. Αξιωματικούς, στην έναρξη της παρέλασης.
Ευχάριστες στιγμές ζήσαμε όλοι όταν προ της έναρξης της παρέλασης, το Στρατιωτικό Τμήμα πέρασε ανάμεσα από τους μαθητές –τριες και αυτοί χειροκροτούσαν φωνάζοντας γεια σας χαιρετώντας Στρατιωτικά...!
Μετά το πέρας της παρέλασης ο Πρόεδρος τους Δ.Σ. είχε φροντίσει την επίσκεψη των Εφέδρων στο ιστορικό μας θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ τιμώντας τα 100 χρόνια από την έναρξη του Απελευθερωτικού μας Αγώνα, από την Απελευθέρωση της Μακεδονίας και της Θεσσαλονίκης μας το 1912 – 1913.
Ο φιλόξενος, πετυχημένος Δήμαρχος Παλ. Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης συνόδευσε τους Εφέδρους στο θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ όπου ο πλοίαρχος του θωρηκτού, τους υποδέχθηκε θερμά, φωτογραφήθηκε μαζί τους και κατόπιν ακολούθησε ξενάγηση των Εφέδρων στο πλοίο από 3 ξεναγούς οι οποίοι παρακολούθησαν σε video ιστορικές στιγμές του Π.Ν. και του θωρηκτού.

Ο ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ συγχαίρει τους Έφεδρους – μέλη μας που παρήλασαν, τους συναδέλφους μέλη της κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων, τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Βατραχανθρώπων που συμμετείχαν στην εορταστική επέτειο, με τον πλωτάρχη εα ΟΥΚ Κ. Λαζανά, τον Σύλλογο Ιστορικών Στρατιωτικών Στολών, τον Σύλλογο Παλαιών Στρατιωτικών Οχημάτων. Ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Π. Φαλήρου κ. Διον. Χατζηδάκη και το Δημοτικό Συμβούλιο για το Πατριωτικό πνεύμα και την φιλοξενία τους.
Το Εφεδρικό κίνημα δυναμώνει πλέον σε ολόκληρη την Ελλάδα  διεκδικώντας την ίδρυση Εθνοφρουράς Εκτάκτων Αναγκών, Ο Αγώνας μας θα συνεχιστεί για μια καλύτερη Πατρίδα.

«Η Ελλαδα ποτέ δεν πεθαίνει»

Από το Γραφείο Τύπου
 του ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚrει"﷽﷽﷽﷽﷽﷽οτουρξενandoellenic Special Forces Training Center as a Commando Soldier. Specialization: Commando
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.