Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Σχετικά με το ρόλο των ΕΜΘ

Αφορά την ανάρτηση http://kranosgr.blogspot.com/2012/01/blog-post_5973.html Φίλε πράγματι, οι ΕΜΘ είναι η ραχοκοκκαλιά του Στρατεύματ...

Φίλε πράγματι,
οι ΕΜΘ είναι η ραχοκοκκαλιά του Στρατεύματος, έχω συνεργαστεί μαζί τους πάμπολλες φορές και ήμουν και είμαι πλήρως ευχαριστημένος από την εκπαίδευση, τη λειτουργία, τη συμπεριφορά τους και τα αποτελεσματικότητά τους σε κάθε δραστηριότητα των Μονάδων που πέρασα.
Ξέχασα να αναφέρω ότι είμαι Αξκός της Αρβύλας και των Μονάδων όχι γραφιάς. Ποτέ δεν εξέτασα πως προσλήφθηκαν γιατί με ενδιέφερε να είναι εκπαιδευμένοι κι αν όχι, να φροντίσω να εκπαιδευτούν ακόμα και σε θέματα γραφείων που κι εκεί με εξέπληξαν. Υπήρχαν πράγματι και περιπτώσεις που όσο και να θες δεν γυρίζουν το κεφάλι ανάποδα, αλλά γιαυτό είσαι αξιωματικός για να χρησιμοποιείς το προσωπικό σου κατά τον καλύτερο τρόπο και ανάλογα των δυνατοτήτων του. Μήπως δεν υπάρχουν συνάδελφοι εκ ΣΣΕ που είναι ανεγκέφαλοι ή ...στόκοι?
Συμφωνώ απόλυτα με τα δίκαια αιτήματα μισθολογικών θεμάτων γιατί που πολιτικοί μας, μας έχουν εξευτελίσει οικονομικά κι εμάς (αξκούς) αλλά κυρίως τα χαμηλόβαθμα στελέχη (ΕΜΘ- ΕΠΟΠ)που τραβούν και το κύριο όγκο της υπηρεσίας (όχι δουλειάς, λειτούργημα κάνουμε που δεν πρόκειται ποτέ να εκφραστεί σε χρήμα).
Τα λάθη έγιναν εξ'αρχής διότι ως συνήθως στο ..Ελλάδα όλα στο πόδι τα κάνουμε. Κάπου πρέπει να υπάρχουν και όρια, ναι μεν μισθολογική προαγωγή αλλά πρέπει να αλλάξει εξ'αρχής το θέμα της βαθμολογικής εξέλιξης.
Όταν κάποιους τους προσλαμβάνει για Αξιωματικούς τους εκπαιδεύει και χρησιμοποιεί για το λόγο αυτό.
Όταν κάποιους τους προσλαμβάνει για Υπαξιωματικούς τους εκπαιδεύει και χρησιμοποιεί για το λόγο αυτό.
Όταν κάποιους τους προσλαμβάνει για Οπλίτες τους εκπαιδεύει και χρησιμοποιεί για το λόγο αυτό.
Εδώ φτάσαμε στο ανάποδο... όλοι γίνονται Αξιωματικοί και μάλιστα ορισμένοι σε υπερβολικά μεγάλους βαθμούς. Αυτό οδήγησε και πολλούς να "καβαλίσουν" το καλάμι και να ισοπεδώνουν τα πάντα. Δεν μπορείς να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα, άλλη η δουλειά του ναύτη άλλη του καντηλα-ναύτη.
Δεν ξέρω αν τα αναφερόμενα γεγονότα είναι ορθά αλλά είναι ανεπίτρεπτα .....
ΝΑΙ μεν Αλλά ΔΕ...
Και να μην ξεχνάμε ο λαός σε εμάς στηρίζεται από εμάς αντλεί δύναμη στις δύσκολες αυτές στιγμές και μάλλον Μόνο ΕΜΑΣ εμπιστεύεται. Μην τον πικράνουμε και τον προδώσουμε κι εμείς με ηλίθιες διαμάχες που δεν έχουν θέση στο Στράτευμα. Εκτός του ότι πιστεύω ότι "πολιτικός" δάκτυλος βρίσκεται πίσω από αυτές τις διαμάχες (δήθεν από ενδιαφέρον) για να πλήξουν την αξιοπιστία και αξιοσύνη μας και να μας βάζουν να τρωγόμαστε σαν τα σκυλιά. Ποιός θα κερδίσει λέτε αν μεταξύ μας τρωγόμαστε?
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ
SerPetros
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Σχετικά με το ρόλο των ΕΜΘ
Σχετικά με το ρόλο των ΕΜΘ
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj00veDNTvNzvdtlFRxI6yCKM19EII8-9zJfG4N8Iqj8MUKEZsITgE0ezqCBt5bBzftL5blU4uJ3XrgNhLZwKnJRPvff45URXvzG1y5CTAI0bxBj4BfyZhMeTqtBLMdJbKEzLO1gHBj4rDw/s400/pacem.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj00veDNTvNzvdtlFRxI6yCKM19EII8-9zJfG4N8Iqj8MUKEZsITgE0ezqCBt5bBzftL5blU4uJ3XrgNhLZwKnJRPvff45URXvzG1y5CTAI0bxBj4BfyZhMeTqtBLMdJbKEzLO1gHBj4rDw/s72-c/pacem.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2012/01/blog-post_3075.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2012/01/blog-post_3075.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy