Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Συνελήφθη στρατιωτικός που διακινούσε λαθρομετανάστες

Συνελήφθη από λιμενικούς στην Ηγουμενίτσα, ένας στρατιωτικός που υπηρετεί στον Έβρο, καθώς οδηγούσε νταλίκα που μετέφερε παράνομους με...

Συνελήφθη από λιμενικούς στην Ηγουμενίτσα, ένας στρατιωτικός που υπηρετεί στον Έβρο, καθώς οδηγούσε νταλίκα που μετέφερε παράνομους μετανάστες.

Συγκεκριμένα, στην νταλίκα- ψυγείο, μαζί με το εμπόρευμα που ήταν πορτοκάλια, μετέφερε και 70 παράνομους μετανάστες, ανάμεσά τους δυο παιδιά και μια γυναίκα, οι οποίοι επρόκειτο να περάσουν από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας στην Ιταλία.


Στον έλεγχο που έγινε στο λιμάνι, οι άνδρες του κλιμακίου ειδικών αποστολών του Λιμενικού εντόπισαν τους μετανάστες μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην νταλίκα.


Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι η νταλίκα έφερε πλάστες πινακίδες.


Πέντε νεκροί λαθρομετανάστες σε τροχαίο


Πέντε μετανάστες έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την Παρασκευή στην επαρχιακή οδό Αστακού-Μύτικα. Στα νοσοκομεία Αγρινίου, Μεσολογγίου και Πάτρας νοσηλεύονται άλλοι 10 τραυματίες, ο ένας μάλιστα σοβαρά.


Όσοι μετανάστες δεν τραυματίστηκαν έχουν μεταφερθεί στην αστυνομική διεύθυνση Ακαρνανίας, στο Αγρίνιο.


Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το τροχαίο δυστύχημα έγινε όταν το κλειστό φορτηγάκι, το οποίο μετέφερε περίπου 45 μετανάστες, ξέφυγε για άγνωστους ακόμα λόγους από την πορεία του, προσέκρουσε σε βραχώδη σημεία που βρίσκονταν στην άκρη του δρόμου και ανατράπηκε.


Στην περιοχή έσπευσαν ασθενοφόρα και ξεκίνησε η μεταφορά των τραυματιών στο κέντρο Υγείας Αστακού, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Αγρινίου, απ΄όπου διακομίστηκαν και στα άλλα νοσοκομεία. Ταυτόχρονα, σε όσους δεν είχαν τραυματιστεί, δόθηκαν κουβέρτες και φαγητό.


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μετανάστες είχαν ξεκινήσει από την Αθήνα με προορισμό κάποια ακτή της δυτικής Στερεάς Ελλάδας ή της δυτικής Ηπείρου, απ΄ όπου στη συνέχεια θα επιβιβάζονταν σε πλοιάριο με προορισμό την Ιταλία. Από τα πρώτα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η Αστυνομία, το μοιραίο φορτηγό είχε κλαπεί από το Κορωπί Αττικής, ενώ οι βουλγαρικές πινακίδες που έφερε, ήταν και αυτές κλεμμένες.


Όσον αφορά στον οδηγό του φορτηγού, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν την περίπτωση να διέφυγε μετά το τροχαίο, ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται. Σχετικά με τον ακριβή προορισμό του φορτηγού, κάποιοι μετανάστες ανέφεραν ότι θα πήγαιναν στην Ηγουμενίτσα, αλλά σύμφωνα με αστυνομικούς δεν αποκλείεται η περίπτωση το φορτηγό με τους μετανάστες, να είχε προορισμό την παραλιακή περιοχή Μαραθιά της Αιτωλοακαρνανίας. 

Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Συνελήφθη στρατιωτικός που διακινούσε λαθρομετανάστες
Συνελήφθη στρατιωτικός που διακινούσε λαθρομετανάστες
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiZj_Rbvt1Gnhw1QRAQiG-Izndt15tr9Z_-MmV7WEwhx_Q9Spr9br81yA6fh2s-bPWR_iwESNOKJfza4vYDWzoTHHcKcTWQbww9M8sM9LRK19N4UTlKADYJ1smp1iTCB6vm8Ww6Of3Gdex1/s400/1190534904.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiZj_Rbvt1Gnhw1QRAQiG-Izndt15tr9Z_-MmV7WEwhx_Q9Spr9br81yA6fh2s-bPWR_iwESNOKJfza4vYDWzoTHHcKcTWQbww9M8sM9LRK19N4UTlKADYJ1smp1iTCB6vm8Ww6Of3Gdex1/s72-c/1190534904.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2012/01/blog-post_1025.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2012/01/blog-post_1025.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy