Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΣΜΕΔ: Υπηρεσίες ΑΥΔΜ - ΒΑΥΔΜ

Περιήλθε, δια της κλασσικής αλληλογραφίας, στο Σύνδεσμό μας επιστολή με το εξής περιεχόμενο: «Αγαπητοί συνάδελφοι. Συγχαρητήρια για το έργο σας και τη βοήθεια που προσφέρετε στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Σας στέλνω την παρούσα επιστολή μου θέλοντας να σας γνωστοποιήσω μια απόφαση του ΓΕΣ, όπως αποτυπώθηκε στο Φ.130/85/860487/Σ.267/3-9-2011 έγγραφό του, σύμφωνα με την οποία οι εκτελούντες την υπηρεσία... ΑΥΔΜ – ΒΑΥΔΜ, από αναλήψεως της υπηρεσίας και μέχρι πέρατος αυτής, παραμένουν ξάγρυπνοι κατά τη διάρκεια της νύκτας και απασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με τα καθήκοντά τους….».
 
Επανερχόμενοι στο υπ΄ αριθμ. πρωτ. 7/5-11-2010 έγγραφό μας, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με το ΠΔ 88/1999 (ΦΕΚ Α΄ 94, «Ελάχιστες προδιαγραφές για την οργάνωση του χρόνου εργασίας σε συμμόρφωση με την οδηγία 93/104 ΕΚ») και συγκεκριμένα: α. Με το άρθρο 2, ορίζεται ότι: «Για την εφαρμογή του παρόντος διατάγματος, νοούνται ως: 1. Χρόνος εργασίας: Κάθε περίοδος κατά τη διάρκεια της οποίας ο εργαζόμενος ευρίσκεται στην εργασία, στη διάθεση του εργοδότη και ασκεί τη δραστηριότητα ή τα καθήκοντά του, σύμφωνα με τις ισχύουσες ρυθμίσεις, για κάθε κατηγορία εργαζομένων. 2. Περίοδος ανάπαυσης: Κάθε περίοδος που δεν είναι χρόνος εργασίας. 3. Νυχτερινή περίοδος: Η περίοδος οκτώ (8) ωρών με έναρξη την 22.00 μ.μ. και λήξη την 06.00 π.μ.... Διαβάστε περισσότερα

14 σχόλια:

 1. ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΤΟ "40 ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ" ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΚΤΑΩΡΕΣ.

  ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΘΕΛΕΙ ΚΥΡΙΕ ΜΠΕΓΛΙΤΗ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ Ε.Δ. ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΦΩΝΕΣ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΛΠ . Ο ΕΝΣΤΟΛΟΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥ . ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΦΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ . ΕΠΙΣΗΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Δ.Υ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΣΤΟΛΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ , ΑΣ ΓΙΝΟΣΟΥΝ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΝΑ ΛΟΥΦΑΡΕΙΣ.
  ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΚΤΑΩΡΕΣ ΤΟΤΕ ΣΤΟ 24ΩΡΟ ΘΑ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΡΕΙΣ ΑΥΔΜ - ΒΑΥΔΜ ΜΕ ΚΥΛΙΩΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΓΙΑ ΤΟΝ 4:33 ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ UFO. ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΑΜΕ ΜΟΝΟ ΟΠΙΣΘΕΝ, ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΕΞΩ ΠΑΝΤΟΣ ΟΥΤΕ ΚΥΛΕΙΚΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΧΑΪΒΑΝΙ Ε ΧΑΪΒΑΝΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΑΠΑΝΤΗΣΗ στον 4:33.
  Η εποχή που θα τα έλεγες αυτά και θα σε έπαιρναν σοβαρά έχει περάσει.

  Εμένα πάλι γιατί αυτές οι κουβέντες μου θυμίζουν άνθρωπο που κατά βάθος ενδιαφέρεται μόνο για την βολεψια του και τον λογαριασμό του στην τράπεζα λέγοντας βαρυσήμαντες κουβέντες ........δεν ξέρω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Για τον ανώνυμο 4.33

  Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης
  Αχρείαστα να είναι αλλά πολλές φορές μπορούν στην κυριολεξία να αποβούν σωτήρια. Γράψτε κι έχετε πρόχειρα τα παρακάτω τηλέφωνα:

  Στρατός :
  800.114.5551
  Αεροπορία:
  800.114.5552
  Ναυτικό :
  800.114.5553  Δυστυχώς πολλές φορές τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα περιμένουμε και η πίεση του στρατού μπορεί να εντείνει τα προβλήματα που έχουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. σιγουρα ειναι δυσκολο να εισαι ενστολος,ειδικα στις μερες μας, με μεγαλες οικονομικες περικοπες,πραγμα που δεν βιωσαν, οι παλαιοτεροι στρατιωτικοι, τις εποχες των στρατιωτικων και αλλων προνομιων,με οτι αυτο σημαινει!απο την αλλη,το να αναφερεις τα προβληματα, να τα κανεις γνωστα ,ειδικα στον υπουργο και οχι εκει που αναφεροταν ολα τα χρονια- με κανενα αποτελεσμα-δεν ειναι κακο γιατι μπορει κατι να αλαξει κατι να βελτιωθει.ζητω λοιπον οι ενοπλες δυναμεις με αναφορα και επιλυση μελοντικα, των προβληματων

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΟΚΤΑΩΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΡΑΝΤΑΡ.
  ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ.

  ΑΚΟΥΣ, ΚΕ ΜΠΕΓΛΙΤΗ;;;;;;;;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ 4:33 ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΤΟΣ 2011 ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΑΡΚΕΤΑ!ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ "ΜΠΑΙΝΑΝ" ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΥΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΑ ΚΟΚΚΟΡΑ!!!!!ΕΕΕ!!!!ΛΕΩ ΓΩ, ΜΗΠΩΣ;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Δεν ξέρετε τι σας γίνετε αγαπητά ΕΠΟΠάκια, τενεκέδες λάδι, κοκόρια ακούω, λέτε όλοι σας ανοησίες, και είσαστε τενεκέδες ξεγάνωτοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Δλδ τα ΕΠΟΠακια δν ειναι ανθρωποι,αλλοι περισσοτερο διαβασμενοι και άλλοι λιγότερο,όπως κ διαφοροι άλλοι συνανρθωποι μας....Κ όσον αφόρά για τους τενεκέδες κάποτε ένας αξιωματικός είχε παραδεχτεί το πως μπηκε στην ΣΣΕ,μαγκια του βέβαια γτ τότε κανενας δν γινόταν ΔΥ γτ πολύ απλά έξω έπερνες τα διπλάσια ή κ τριπλάσια λεφτά...Όπως καταλαβαίνω εγώ πλέον ο εκάστοτε Λγος θα κάτσει να συζητήσει κ να ακούσει την γνώμη του κατωτέρου του για να έχει αυτός καλύτερο αποτέλεσμα μετά,κ μιας κ ειναι όλος ο στρατος μια αλυσιδα αναμενομενο ειναι να ανταμιφθούν κ οι κατωτεροι του...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. δεν μπηκαν μονο τα εποπακια με εναν τενεκε λαδι! μην τα ισοπεδωνουμε ολα! κοιταξτε πρωτα τα χαλια σας και μετα πειτε για τους εποπ που ειναι οι μοναδικοι που δουλευουν στα στρατοπεδα!!!! εσεις ασχοληθειτε με τα νεου τυπου δερματινα ημερολογια που εχουν βγει!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ 8ΩΡΕΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ.ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΙΝΑΜΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. θελετε να φατε πολυ ψωμι ακομα για να μιλησετε για τους εποπ,καικομενο το εποπακια γιατι αμα αρχισουν οι αναφορες θα τρεχετε ολοι με αυτα που εχετε πει μεχρι τωρα.να δω ποιος θα δουλευε αμα δεν ηταν οι εποπ,ποιος θα εκανε υπηρεσιες και ποιος 8α πηφενε για παρελασεις και αγγηματα που οι υπολοιποι εχετε να κανετε χρονια οπλοασκησεις.οποιος χαλιετε αιφεδρεια.κανενασ δεν ειπε απο τουσ μεγαλουσ για τα λεφτα που μασ κοβουν ουτε για τις μεταθεσεις.μονο τους εποπ να κραζετε εχετε τα κοτσια,κοπριες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.