Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011

ΑΚΙΣ: ΑΡΚΕΤΑ , ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ Νο 2

Αγαπητοί  συνάδελφοι,
Έκπληκτοι και άναυδοι παρακολουθήσαμε από το βήμα της Βουλής τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και πρώην ΥΠΕΘΑ κο Βενιζέλο να «φτύνει» με απερίγραπτο κυνισμό όλους εμάς που υπηρετήσαμε την Πατρίδα για 25, 27, 29, 31,  32,314564 πραγματικά ή και πλασματικά  χρόνια επειδή είμαστε κάτω των 55 ετών.
Ακούσαμε να μας εξομοιώνει με όλους τους δημοσίους υπαλλήλους , παραγνωρίζοντας ουσιαστικά την οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα του δικού μας λειτουργήματος.
Κε Υπουργέ σας προσκαλούμε να πάτε στους Τάφους του Ηλιάκη , του Γιαλοψού, του Παπασπύρου, του Δερμάρη , του Καραθανάση ,του Γκιώκα, του Μαντατζή...
του Παπαναστασίου  του….,  του…., του…… , του……, του……, του…., του…… , του…..,  του ……… και να απευθυνθείτε σ΄ αυτούς για την απηνή δίωξη εναντίον ΤΟΥΣ που ετοιμάζετε.
ΟΛΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 55!!!!!
Να τους πείτε αυτά που λέτε επισήμως και να είστε βέβαιος ότι θα σας απαντήσουν  κι αυτοί ανάλογα.
ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ.
Ατέλειωτες ώρες εργασίας χωρίς αμοιβή, μετακινήσεις με διάλυση οικοσκευών και ανυπολόγιστη ψυχική διατάραξη της οικογενείας μας, πληρωμές ενοικίων, πτήσεις , καταδύσεις, πτώσεις  με κίνδυνο της ζωής μας ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ.
Με νομοθετικά τερτίπια και αντισυνταγματικούς διαχωρισμούς μας στοχοποιήσατε και τώρα μας εκτελείτε.
Δεν ζητάμε καμία προνομιακή μεταχείριση έναντι των υπολοίπων δοκιμαζόμενων Ελλήνων πολιτών όπως σκόπιμα και αντιδημοκρατικά παρουσιάζεται το θέμα μας. Ζητάμε ίση μεταχείριση και αναγνώριση του έργου μας προς την Πατρίδα καθώς και την εφαρμογή των νόμων που αυτή τη στιγμή με εντολές ξενόφερτων προστατών καταλύετε. 
Ούτε αυτό το καταλάβατε. Και συνεχίζετε την δίωξη εμφανιζόμενος μάλιστα και σαν τιμητής της περιφρούρησης των Στρατοπέδων μας.
 Έλεος πια με την υποκρισία και την κοροϊδία.
Αφού λοιπόν αναδρομικά και αντισυνταγματικά μας αφαιρείτε τα όσα με τον κόπο μας κερδίσαμε,  δεχόμαστε να συμψηφίσουμε την αμοιβή μας για υπερωριακή απασχόληση με τις εισφορές ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ.
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ;
Τα πλασματικά χρόνια κε Υπουργέ είναι κατ’ ευφημισμό πλασματικά, είναι απολύτως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. Είναι ένα «αντίδωρο» της Πολιτείας γιατί δεν ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ.
Ούτε αυτό το αναγνωρίζετε κε Υπουργέ.
Προφανώς κατά την τελευταία επίσκεψή σας σε κάποιο ακριτικό φυλάκιο, ή σε μια βόλτα σας εν πλώ στο Αιγαίο με 7 μποφόρ, ή σε κάποια πτήση ή πτώση σας με εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες  καταφέρατε να το διαπιστώσετε.
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Ο κος Βενιζέλος και ο κος Μπεγλίτης μας υπέδειξαν ποιος δρόμος μας απέμεινε. Ο δρόμος της δράσης και της κινητοποίησης. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ!!!!! Και όσοι συνάδελφοι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι θα τους σώσει κάποιος άλλος ή ότι δεν μας ταιριάζει το πεζοδρόμιο και οι αγώνες ας καθίσουν στον καναπέ τους κι αλλοίμονο σ’ αυτούς .
Αν και τώρα δεν ξεσηκωθούμε είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Αν και τώρα δεν δείξουμε τη δύναμή μας τότε «καλά μας κάνουν».
Ας αφήσουμε λίγο τη μάχη του πληκτρολογίου κι ας δώσουμε τη μάχη στο «πεδίο»
19 Οκτωβρίου 2011 στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Ακαδημίας καλούμε τα μέλη μας αλλά και όλους τους συναδέλφους να προσυγκεντρωθούμε και στη συνέχεια να συνενωθούμε και με τους άλλους συναδέλφους εμπρός από την παλιά Βουλή ( άγαλμα Κολοκοτρώνη)  που θα έρχονται από διάφορα σημεία. Στη συνέχεια θα συνεχίσουμε προς το Σύνταγμα μαζί με όλους τους Έλληνες πολίτες και θα πάμε προς τη Βουλή. Λεπτομέρειες θα σας κοινοποιηθούν μέσω των ιστοσελίδων μας μετά τη σύσκεψη του Συντονιστικού μας οργάνου την Δευτέρα το απόγευμα.
ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ

                                                                      Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011
                                                                   Για την Α.Κ.Ι.Σ
                                                                    Ο Πρόεδρος
                                                                                                          Ανχης ε.α  Χρήστος  Γ. Χρηστίδης

3 σχόλια:

 1. EΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΝΑΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΦΟΥ Η 'ΔΗΜΑΚΡΑΤΙΑ' ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΕΝΕΡΓΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ..ΑΣ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΑΡΓΗΣΑΜΕ.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. τι σας εκαναν κε μπεγλιτη οι κατω των 55?
  γιατι τους ξεχωριζετε σε "τη αιτησει" και "εκ της υπηρεσιας" αποστρατευθεντες, τη στιγμη που και οι μεν και οι δε ειναι κατω των 55?

  παρανομησαν κε μπεγλιτη οι "τη αιτησει" αποστρατευθεντες?

  με ποια λογικη τους μεταχειριζεστε χωριστα, αν δεν παρανομησαν?

  γιατι δεν κοβετε απο ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΙΔΙΑ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το κόμμα που όλοι περιμέναμε, το κόμμα των Ελλήνων αποστρατων Αξιωματικών και όχι μόνο, παιρνει σάρκα και οστα. Η ιδρυτική του διακήρυξη θα γίνει στις 21 Νοε στο Ξενοδοχείο OSCAR στο σταθμό Λαρίσσης.Θα πρέπει όλοι να δώσουμε μαζικό δυναμικό παρόν, στο νέο που γεννιέται και που φέρνει την ελπίδα στην απαισιόδοξη μαυρη κατάσταση της χώρας .Οι ιδρυτές του, και ξέρουν, και μπορούν να οδηγήσουν την χώρα σε λιμάνια απάνεμα, πετώντας στην θάλασσα ανίκανους αυτοαποκαλούμενους "κυβερνητες" και ¨"υπάρχους".
  Επίσης στις 23 Οκτ, θα γίνει η παρουσίαση του νέου πολιτικού φορέα στην Θεσαλλονίκη και στο ξενοδοχείο CAPSIS.Και εδω δεν θα πρέπει να λειψει κανείς. Όλοι μαζί για μια νέα πορεία στην ομορφότερη χώρα του κόσμου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.