Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011

H μάχιμη 3η Μ/Κ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ (video)

Την εβδομάδα από 04 έως 08 Ιουλίου 2011, πραγματοποιήθηκε επιχειρησιακή εκπαίδευση στο προσωπικό των Μονάδων της 3 Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας, με αντικείμενο τη Διάβαση Υδάτινου Κωλύματος.

 
video

3 σχόλια:

 1. REALLY IT WAS A GREAT PERFORMANCE
  SUCH A KIND OF TRAINING INDICATES THE HIGHEST LEVEL OF SA
  CONGRATULATIONS

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. εχω υπηρετησει πριν 9 χρονια στην 105 Α/Κ ΜΜΠ της 3 Μ/Κ ΤΑΞ "ΡΙΜΙΝΙ".και ακομη νιωθω υπερηφανος που υπηρετησα σε μοναδας αυτης της Ιστορικης και Τιμημενης Ταξιαρχειας.

  ΖΗΤΩ Η 3 Μ/Κ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ "ΡΙΜΙΝΙ"

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.