Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011

Προαγωγές Κατωτέρων Αξιωματικών Στρατού Ξηράς (Όπλων - Σωμάτων)

Με Προεδρικό διάταγμα, που εκδόθηκε στην Αθήνα την 9 Μαΐου 2011 με πρόταση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, σύμφωνα με τις παρακάτω διατάξεις του Ν.2439/1996:
Κυρώνoνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 17 του Ν.2439/1996, οι παρακάτω πίνακες τακτικών ετησίων κρίσεων 2011−2012, που συντάχθηκαν από το ΣυμβούλιοΠροαγωγών Στρατού Ξηράς υπ’ αριθμό «3»:
(Κάντε κλικ στον παρακάτω ηλεκτρονικό σύνδεσμο του Εθνικού Τυπογραφείου και κατόπιν επιλογή λήψης αρχείου για παραπομπή στο σχετικό ΦΕΚ)
 

1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα, μήπως έχει κάποιος Link για τν σχετική ΕΔΥΕΘΑ. Εκδόθηκε 18 Μαι 2011 και ειναι η υπ'αριθμ 66/2011.
    Δεν έχει έρθει ακόμα στη Μονάδα μου και θέλω να την βρω άμεσα. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.