Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2011

Έκτακτες Κρίσεις Ανωτάτων Αξιωματικών ΠΑ - Προαγωγές Ταξιάρχων

Σύμφωνα με την Ανακοίνωση Τύπου υπ΄ αριθμόν 19/2011 του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ), στη συνεδρίαση της 09 Μαρτίου 2011 (9η Συνεδρίαση 2011), προήγαγε στο βαθμό του Υποπτεράρχου, τους:

 α. Ταξίαρχο (Ι) Παπανικολάου Αθανάσιο
 β. Ταξίαρχο (Ι) Προκοπίου Δημήτριο
 γ. Ταξίαρχο (Ι) Σπυρούλια Κωνσταντίνο
 δ. Ταξίαρχο (Ι) Πέτκο Γεώργιο
 ε. Ταξίαρχο (Ι) Χριστοδούλου Χρήστο
 στ. Ταξίαρχο (Ι) Λάμπρου Χαρίλαο
 ζ. Ταξίαρχο (Ι) Σωτηρίου Παναγιώτη
 η. Ταξίαρχο (ΕΑ) Τσέλιο Θεόδωρο
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.