Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

ΕΤΗΣΙΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ 106 ΕΜΑΙL ΑΠΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΕΡΩΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ ΝΑ ΠΡΟΒΩ ΣΤΙΣ ΕΞΗΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ.

*ΟΙ ΦΕΤΙΝΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΟΞΥΤΑΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ(ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ-ΧΑΜΗΛΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ – ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΣΕ ΟΡΙΑΚΟΤΑΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ-ΑΝΑΙΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΕΡΙΩΝ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΕΧΩΣ).

*Η ΧΩΡΑ ΧΩΛΑΙΝΕΙ ΒΑΘΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕ ΤΙΣ «ΚΙΝΗΣΕΙΣ» ΤΟΥ(ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ) , ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΙΔΕΩΝ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ. ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΠΤΩΤΙΚΩΝ ΤΑΣΕΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

*ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ(ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ). ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ 3 ΑΡΧΗΓΟΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΥΕΘΑ (ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΤΥΧΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΆΣΚΗΣΗΣ ΤΗΣ 71ΗΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ «ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ» ΣΤΗΝ ΕΑΒ, ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΝ ΟΙ «ΓΝΩΣΤΟΙ ΤΥΠΟΙ» ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ Α/ΓΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΦΡΑΓΚΟ, ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ.

*ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΜΕΝΑΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΑΡΑ –ΜΕ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΣΤΟ ΓΕΑ/ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΑΤΑ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΥ(Ι) ΑΝΤΩΝΗ ΑΤΜΑΤΖΑΚΗ ΠΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙ Ι.ΓΙΑΓΚΟΣ-Φ.ΦΡΑΓΚΟΣ-Δ. ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ, ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ, ΘΑ ΤΕΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ.

*ΕΠΕΙΔΗ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ- ΕΚΤΙΜΩ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΔ, ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΝΤΑΣΣΩ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ Γ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑΚΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΓΕΕΘΑ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟ ΓΙΑΝΝΗ ΟΡΦΑΝΟ ΠΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΑΤΑ. ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΟΠΟΣ ΟΙ Σ. ΚΟΥΤΡΗΣ (98 ΑΔΤΕ-ΛΕΣΒΟΣ) ΚΑΙ Μ. ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ(ΧΙΙΜ/Κ ΜΠΖ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ) ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΑΧΘΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ.

*ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ(ΚΑΙ ΑΣ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΟΡΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ), ΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ 4-5 ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΩΝ. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ. ΛΟΓΙΚΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ 1-2 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ 76, ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ 2 ΑΠΌ ΤΗΝ ΤΑΞΗ 77. ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΙΑΤΗΡΗΘΟΥΝ 2 ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΞΗ 76 ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΩΣ ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ-ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ 1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ. ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 76, ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΩΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ 77 ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ. ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΞΗ 76 ΕΧΕΙ Ο ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΛΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ-ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ , ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΔΥΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ. ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΝΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΣΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ. ΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΤΑΞΗ 78(ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΙ-ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ), ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΞΗ 79(ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ) ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Α ΚΛΑΔΟΥ ΤΟΥ ΓΕΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟ ΚΩΣΤΑ ΓΚΙΝΗ.

*ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Β.ΚΛΟΚΟΖΑ ΣΤΟΝ Α. ΑΤΜΑΤΖΑΚΗ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΗΡΙΔΑ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΦ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ.

*ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ Α/ΓΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ. ΕΜΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΘΕΤΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ, ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΑ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΣΑΛ-ΜΑΚΑΡΘΟΥΡ-ΑΙΖΕΝΧΑΟΥΕΡ-ΝΙΜΙΤΣ-ΚΛΠ. ΟΥΤΕ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ ΚΛΠ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΦΡΑΓΚΟΥ ΩΣ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΠΑΡΚΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΟΝΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΛΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΙΝΔΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΑΒΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.(ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ).

*ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΡΑ Η ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ. Ή ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΕΚΠΛΗΞΗ, ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. Ή ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ, ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΟΛΥΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ…ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΔ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΜΕΝΕΣΤΑΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΙ.

3 σχόλια:

 1. O "διδάκτορας" Δρούγος θα πέσει πάλι πανηγυρικά έξω!Απ ότι λέει πάντα το αντίθετο συμβαίνει.όλο εικασιες και θεωρητικούρες είναι..Να πάμε σε πόλεμο για να δούμε την αξία των στρατηγών μας..Για όνομα του θεού πια..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μεγάλο παπαγαλάκι ........ποιούς μανατζάρει ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μεγας Αναλυτης Δρούγος!!!....πφφφφ τι περιμενεις σε αυτη τη χωρα!!!!
  Εντωμεταξυ μου αρεσει που τον πληρωνουν για καθε μ..ια που σκεφτεται!!
  τετοιους συμβουλους εχει και το κρατος μας... τα συμπερασματα δικα σας....:(((

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.