Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2011

Απλήρωτοι οι Έλληνες στρατιωτικοί στο Κόσσοβο!

Η καταγγελία μοιάζει απίστευτη. Οι Έλληνες στρατιωτικοί που υπηρετούν στο Κόσσοβο καταγγέλουν ότι έχουν να πληρωθούν από τις 22 Νοεμβρίου! Σύμφωνα με μήνυμα που έστειλαν στο Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων και το οποίο προωθήθηκε στο Onalert,κάποιοι τους εμπαίζουν και δεν τους έχουν καταβάλει τα δεδουλευμένα! Το πλήρες μήνυμα των στρατιωτικών μας:
ΑΙΣΧΟΣ!ΑΙΔΟΣ! ΑΠΟ ΤΙΣ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 ΠΟΥ ΑΦΙΧΘΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΥΦΙΣΤΑΜΕΘΑ ΕΝΑ ΔΙΑΡΚΗ ΕΜΠΑΙΓΜΟ,ΜΙΑ ΔΙΑΡΚΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΣΠΑΣΜΕΝΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ -ΜΠΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΕΙ Ο ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ...
ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ,ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΜΗ,ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΜΑ ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΙΣΩΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕ ΣΥΜΕΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΙΤΕΥΘΗΚΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΛΗΓΟΥΝ, ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ, ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΕΞΟΔΑ Κ.Τ.Λ.".
ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΟΠΩΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΣΕ ΟΤΙ ΔΙΑΤΑΧΘΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ!!!
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΜΕ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΗΡΘΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

Το ΓΕΕΘΑ ερευνά την υπόθεση και το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ επισημαίνει και προς τους στρατιωτικούς ότι "οι χιλιάδες Έλληνες Μισθοφόροι που πέρασαν από την περιοχή, αμείβονται καλύτερα, εκτελώντας καθήκοντα στρατού κατοχής, αλλά παραμένουν Αναλώσιμοι ". Κι απ΄ ότι φαίνεται θεωρούνται "αναλώσιμοι" από την ίδια τους την υπηρεσία.


http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=2657
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.